Haberler

Ünlü Oyuncu İlayda Alişan'ın Çukur Dizisinden Ayrıldığı İddia Edildi

Güncelleme:

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da Akşın karakterini canlandıran ünlü oyuncu İlayda Alişan'ın, dizeden ayrıldığı iddia edildi.

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'da 'Ak Kız' lakaplı Akşın karakterine hayat veren oyuncu İlayda Alişan'ın sevilen diziden ayrıldığı iddia edildi.

ANLAŞMAZLIKLAR YAŞADI

Show TV'de ekranlara gelen Çukur'da Koçovalı ailesinin en küçüğü Akşın karakterine hayat veren İlayda Alişan'ın yapım ekibiyle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle diziden ayrıldığı iddia edildi. 3 haftalık yılbaşı arasından sonra ekranlara bomba gibi dönen Çukur dizisinde şok bir ayrılık yaşandığı iddia edildi.

Ünlü Oyuncu İlayda Alişan'ın Çukur Dizisinden Ayrıldığı İddia Edildi

HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

Dizi ekibi ve genç oyuncudan konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, Alişan'ın son bölümlerde yer almaması bu iddiaları güçlendirdi.

Ünlü Oyuncu İlayda Alişan'ın Çukur Dizisinden Ayrıldığı İddia Edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alişan Çukur Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

Dadaş:

Bir mucidin bir ilim adamının, tarihi değiştiren insanın hayatını konu alan diziler yapılsın, Bu nedir ? Saçma sapan, silah, kavga, üç beş evli, kimden olduğu belirsiz çocuklar, yanlış hayatlar ! Birde güzel gösteriliyor özenti veriliyor. Mahvettiniz gençleri amacınız buysa 15 temmuz ruhu hep içimizde biliyorsunuz anlatmaya gerek yok

22
3
yanıtYanıtla
Millet adına...:

Kesinlikle genclere yanlis ornek olan bu tur dizilere musade edilmemeli. Hirsizlik,berdusluk, kabadayilik v.s iceren ve ozendiren konulara yer verilmemeli.

22
1
yanıtYanıtla
Makine:

Vurma kirma bos isler. Toplumu mahvettiniz. . Cocuklari siddete yöneltiyorsunuz. Siz film oyuncusu oldugunuzu mu saniyorsunuz? Sizden bir cacik olmaz. . Ülkemizi nasil yesillendirecegiz? Nasil bir agac cinsi ortaya cikarmaliyiz?Dogru ekim ne zaman ve nasil yapilmali nasil korunmali? Hayvanciligi nasil gelistirmeliyiz? Katma degeri yüksek ürünleri nasi üretim ic ve dünya pazarina cikarabiliriz? Bizler bu konulara kafa yormali, özel yada devlet sektörü bu konularda adim atmali ve desteklenmeli.

23
0
yanıtYanıtla
Cukurcu:

Nasıl bir haber yapıyorsunuz anlamadım bu kızın nasil ünlü sanatçı oluyor anladım başlığa bak kişiye bak orta oyuncu birisi sonucta

9
2
yanıtYanıtla
gerçekler acıdır:

bir millet nasıl özünden uzaklaştırılıyor bu dizilerden anlaşılıyor

9
1
yanıtYanıtla
ünlü ?:

ünlü derken neye göre kime göre ?

9
1
yanıtYanıtla
sedat:

Filmdeki lüzumsuzlardan birisi o diğeride selimin kızı

7
3
yanıtYanıtla
Gümüşhane Çepni Beyi:

Ne de mühim bir olay, vay anasını! Yüzyıllardır uğruna en büyük savaşların verildiği, Müslümanı Hristiyanı Yahudisi milyonlarcasının uğruna kanının döküldüğü yer yüzündeki en önemli topraklar üzerinde gelişen olaylara bak.

8
1
yanıtYanıtla
:

çok iyi bir karar onun oynadıgı sahnelere reklam arası koyun daha çok hora geçer

8
1
yanıtYanıtla
mhmt:

40 gün yas tutalım. Allah akıl versin. Habere bak.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title