Haberler

Ünlü İsimler Doğuma Giren Yakın Arkadaşları Şükran Ovalı'yı Yalnız Bırakmadı

Güncelleme:

Mihran adını verdikleri kızını kucağına alan oyuncu Şükran Ovalı'yı yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Sevilen oyuncu Şebnem Bozoklu hastane koridorundan çekildiği selfie'yi paylaştı.

2 Ocak 2017'de dünya evine giren Şükran Ovalı ve Caner Erkin çifti evliliklerini, bebekleri ile taçlandırıyor. Kızları Mihran Ela Erkin'i dört gözle bekleyen çiftin, Şükran Ovalı'nın doğuma alınmasıyla heyecanları ikiye katlandı. Kızlarını bu sabah kucaklarına alan Şükran Ovalı ve Caner Erkin'i dostları yalnız bırakmadı.

OYUNCU ARKADAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Ovalı'nın doğuma alındığı haberini alan oyuncu arkadaşları hastaneye koştu. Sevilen oyuncu Şebnem Bozoklu, doğuma giren arkadaşını yalnız bırakmayan diğer oyuncu dostlarıyla hastane koridorundan selfie çektirerek haberi takipçilerine duyurdu.

Ünlü İsimler Doğuma Giren Yakın Arkadaşları Şükran Ovalı'yı Yalnız Bırakmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şebnem Bozoklu DOST Partisi Şükran Ovalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Yorum:

Tüm Türkiye bekliyordu.... Şükriyenin kızını...?!!!

44
5
yanıtYanıtla
ben:

ya Utanmadan birde canli yayin yapsaydiniz fikirsizler.

31
11
yanıtYanıtla
Danyal METELİKSİZ:

Sabri nin ve Caner in yüzünden futboldan soğudum, milletin parasıyla keyif sürüp karılarının reklamını yaptılar, asgari ücretle çalışıp 100-150 liraya maç bileti alan hanzo paran kimlerin cebine gidiyor bir düşün. Senin ayda aldığını parayı bunlar valelere veriyorlar. Caner bu kadar para kazanmasaydı karısının karnını reklam yaparmıydı. para bunları delirtmiş artık.

29
4
yanıtYanıtla
sosyal medya manyagi:

ayyyyy yok yok bunlar hiccc mutlu gözükmüyor, benim esim 3 kere hamile ve ikizi olicak ve bizde öyle resim yaptik ve benim arkadaslarim daha coklar ve daha mutlu gözüküyorlar hahahaha evet hahaha, ayyy yazik sunlara yahu, hepsinin disleride eri falan filan. . . . .

3
19
yanıtYanıtla
Doğrusu:

İyi şişirmiş, yayıla yayıla gösteriyorsunuz ne demek düşer bize, ayıptır yaa bazı şeyler 4 duvar arasında olur be

13
2
yanıtYanıtla
MERVE:

BUNLARIN DÖRT DUVARI YOKKİ. AR DAMARLARI ÇATLAMIŞ. ARSIZLIKTAN

yanıt0
yanıt0
Aziz yıldız:

Arkadaş biz böyle tiplerden bıktık.böyle haberlerden.bıktık

12
2
yanıtYanıtla
Gerçek Bu:

Kötü yorum yazanlar şu görüntünün neyinden rahatsız oldunuz. Arkadaşlarının bebeği olmuş ve bu güzel günlerinde onların yanında olmak istemişler. Bu ister fakir ister zengin olsun herkesin hayatında böyle değil mi? Kızmanız ve tavır almanız gereken başka bir çok şey var kendinizi oralarda gösterin ve ise yarar bir şeyler yapın.

10
3
yanıtYanıtla
BİR VATANDAŞ:

CANER OGLUM BU KADINDAN SANA HAYIR GELMEZ AKLINI BAŞINA TOPLA

6
7
yanıtYanıtla
adanus:

allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin . . vatana hayırlı evlat olur inşallah

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title