Haberler

Ünlü İsimler Bodrum'da Buluştu

Ünlü sanatçılar Bodrum'da buluştu.

Ünlü sanatçılar Bodrum'da buluştu. Bir etkinlik kapsamında iş dünyası ve sanat camiasından birçok ünlü sima gecede ödül aldı.

Sunuculuğunu ünlü manken Elif Ece Uzun'un üstlendiği gece İstiklal Marşı'nın hep bir ağızdan söylenmesi ile başladı. Ödül töreninde iş dünyasından sanat camiasına birçok ünlü isim gözde tatil merkezine değer katmak adına aynı sahnede buluştu.

Yılmaz Morgül Zeki Müren'i şarkılarla yad etti

Ünlülerin akın ettiği organizasyona Erkan Petekkaya, Kerem Alışık, Hilal Altınbilek, Nuri Alço, Banu Alkan, Salih Güney, Zerrin Özer, Bülent Serttaş, Emre Kaya, Aslı Hünel, Tuğba Yurt, Ahmet Selçuk İlkan ve Ömür Gedik başta olmak üzere birçok sanatçı katıldı. Yılmaz Morgül sahne aldığı gecede, Zeki Müren şarkılarını seslendirdi.

Gecede ödül alan Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, tüm taraftarları Ali Koç'un başlattığı 'Fener Ol' kampanyasına da destek olmaya davet ederken, "Bu seneyi bir şekilde atlattık. Önümüzdeki yıl birçok şeyi düzeltecek ve hedeflerine koşacak bir takım yaratacağımıza hiç bir şüphem yok. Hepimiz bugünlerden çok büyük dersler çıkardık ve yarınlara daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Başkanımızın yanındayız" sözleriyle de Ali Koç'a tam desteğini bir kez daha yineledi.

Bir Zamanlar Çukurova ödülleri sildi süpürdü

Televizyon yapımları kategorisinde 'En İyi Erkek Oyuncu', 'En İyi Kadın Oyuncu', 'En İyi Yönetmen', 'En İyi Televizyon Dizisi' kategorilerinde ödülleri adeta silip süpüren Bir Zamanlar Çukurova Dizisi gecenin ödül şampiyonu oldu.

Aynı seti paylaşan Kerem Alışık ve rol arkadaşı Hilal Altınbilek'in hazır bulunduğu organizasyonda 'Yaşam Boyu Onur Ödülleri' kategorisinde en önemli ödüle sinemanın efsane ismi Sadri Alışık layık görüldü. Bu ödülü babası adına alan Kerem Alışık sahnede duygu dolu anlar yaşarken, "Onu çok özlüyoruz. Bize bıraktığı en büyük değeri, iyi insan olma geleneğini sürdürmeye gayret gösteriyoruz. Hatırlayan ve bu ödüle bizi layık gören herkese teşekkür ederiz" sözleriyle büyük alkış aldı.

Gazetecilerin de ödül aldığı gecede magazin muhabirlerinden Ayhan Oral ve Uğur Kotan da en iyi magazin muhabiri ve kanallarında yayınlanan Yılın Tartışma Programı, Yılın Sabah Programı ödüllerini almaya layık görüldü. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yılmaz Morgül Kerem Alışık Zeki Müren Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

BJK:

imamoğlu geldi iftar çadırları gitti nasıl bi imamoğluysa

7
9
yanıtYanıtla
ROTA:

bu içi boş iftiralarınıza kimse inanmıyo dostum boşuna trollük yapma insanlar açık açık akepeyi bitiriyo artık ne yaparsan yap döneminiz bitti artık şimdi sıra yediğiniz hakların hesabını verme günü çok az kaldı herşey çok güzel olacak tatlı tatlı 17 senedir yemenin acı acı nasıl çıkışı olacak sen benden daha iyi bilirsin:))))

yanıt5
yanıt4
Deniz:

Son çırpınışlar, hahahha, herşey çok güzel olacak

yanıt0
yanıt3
AKP''li Öğretmen:

DENİZ Hanım/Bey (?) bana göre ise ''Her Şey BEMBEYAZ olacak'' :))

yanıt1
yanıt1
ümit:

herşey güzel olacak

6
9
yanıtYanıtla
anlayan anladı:

fransada yaşıyorsunuz galiba

yanıt3
yanıt3
HAVANI ALIRSIN:

Hayır canım. . . Her şey BEMBEYAZ olacak. . . :)

yanıt1
yanıt1
Deaf GirL:

Özünde çok iyi biri. İçmiş tamam onun hatası yahu tacizle ne alakası var adam çok iyi oyunculuk yapmış gerçekleri rahatlıkla söylüyor yalan söylemesi imkansız para için sanatçıları lekelemeyin elinizde kanıt yoksa. Ayıptır yakıştıramadım. Hemde yorumunuzu okudum kendisiyle alakası olmayan saçma siyasi yorumlar yapmışınız kafayı yediniz kendinize gelin

2
5
yanıtYanıtla
tina:

banu ona kıyafet ev perdelerini kendinemi dekor etin kızzzz

6
0
yanıtYanıtla
PELİN:

''Yarası olan gocunur'' demişler. Neden kızıyorsun Petekkaya?

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title