Haberler

Ümitcan Uygun ve ailesi tarafından tehdit edilen Müge Anlı: Ben koruma ile gezmem

Güncelleme:

Aleyna Çakın'ın ölümünü ATV'deki programında işleyen ve uzun süredir Ümitcan Uygun ve ailesi tarafından tehdit edilen Müge Anlı, tehditlere meydan okudu. 7 koruma ile gezdiği iddialarını yalanlayan Anlı, "Ben koruma ile gezmem. Hiç kimse kimsenin kaderine ölümü yazamaz" dedi.

Yıllardır ATV ekranlarından çarpıcı olay ve konuklarla gündemi sarsan yayınlara imza atan Müge Anlı, yaptığı koruma açıklamasıyla şaşkına çevirdi. Uzun süredir açık bir şekilde Ümitcan Uygun ve ailesi tarafından tehdit edilen ünlü sunucu, Uçankuş TV'de katıldığı Canlı Masa programında koruması olmadığını söyledi.

Ümitcan Uygun ve ailesi tarafından tehdit edilen Müge Anlı açıklamasıyla şaşkına çevirdi

"BEN KORUMA İLE GEZMEM"

Yorumculardan gelen soru üzerine gündemde dolanan 7 koruma ile gezdiği iddialarını yalanlayan Müge Anlı, "Ben koruma ile gezmem. Benim hiç öyle şeylerim yok. Hiç kimse kimsenin kaderine ölümü yazamaz. Kimse kimsenin kaderinden ölümü de alamaz." ifadelerini kullandı.

ALEYNA ÇAKIR OLAYI

Aleyna Çakır, 3 Haziran tarihinde Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşadığı evde ölü olarak bulunmuştu. Sevgilisi olduğu ortaya çıkan Ümitcan Uygun'un, genç kıza uyguladığı şiddet anlarına ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızmıştı. Bunun üzerine Ümitcan Uygun gözaltına alınsa da daha sonra serbest bırakılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda uyuşturucu madde temin etmek suçundan yakalanarak tutuklanan Uygun'un DNA'sı, Çakır'ın vücudunda çıkan örneklerle eşleşmişti. Gelişen tüm süreç içerisinde Uygun ve ailesi, ünlü sunucuya çeşitli platformlardan tehditler savurmuştu.

Ümitcan Uygun ve ailesi tarafından tehdit edilen Müge Anlı: Ben koruma ile gezmemAleyna Çakır

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (36)

Ramosss:

Yalan söylüyor. Çocukluk arkadaşım polis. Bir zamanlar yakın korumalığını yapıyordu. Şov yapıyor.

12
100
yanıtYanıtla
ahmet:

olay bu mu yani, koruma almış mı almamış mı ? ortada kaocaman bir suç ve suçlu var siz suçu ortaya çıkaranı eleştirme derdindesiniz. suçlu müge yani öyle mi? doğru söylese ne olacak sizin gibiler saldıracak mısınız utanmadan. . mantığınız şeytana hizmet ediyor farkında değilsiniz. .

yanıt26
yanıt3
levent:

eee senin çıkarın ne cocukluk arkadasın korulumak yapmış sen niye buraya yazıyon soytarı

yanıt22
yanıt3
AYNN:

Bak çocukluk arkadaşın ''''ADAM'''' olmuş. Keşke sende olabilseydin. . !!!

yanıt21
yanıt1
Ece:

Adamlar bunca olaya tanığa rağmen dışarda ne düşünelim şimdi

64
5
yanıtYanıtla
ABUZİTTİN:

KAÇ MİLYON ACABA. KORUMA İLE GEZMEM CÜMLESİ KÜLLİYEN YALAN. POLİS KORUMALARI VAR NEDEN YALAN SÖYLÜYORSUN.

4
44
yanıtYanıtla
Gün bugün:

Akıl yoksunu çok,o yüzden Müge korumayla gezmesi normaldir.Yoksa şizofren Ümit ler elini kolunu sallayarak geziyor.

yanıt17
yanıt4
Nurdogan Vatansever:

Suc ve sucluya neden arka cikiyorsun

yanıt14
yanıt0
ABUZİTTİN:

SUÇLUNUN YANINDA DEĞİLİM TABİKİ AMA BU KADINIDA ÇOK ŞIMARTTILAR ARTIK. KENDİNİ SAVCI YADA POLİS YERİNE KOYMASI HOŞ DEĞİL SADECE.

yanıt0
yanıt4
ENDİ:

BÖYLE BİR ŞEY YAPARLARSA ÜMİTCAN SÜLALESİ BU ÜLKEDE YAŞAYAMAZ.

45
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title