Haberler

Ümitcan Uygun öldü mü, yaşıyor mu? Ümitcan Uygun'a ne oldu? Ümitcan Uygun kimdir, tutuklandı mı?

Güncelleme:

Aleyna Çakır cinayetinin şüphelisi olarak görülen Ümitcan Uygun geçtiğimiz hafta tutuklanmıştı. Bunun ardından Ümitcan Uygun öldü mü? Ümitcan Uygun kimdir, tutuklandı mı? sorularının yanıtları merak topladı.

İddiaya göre Ankara'da intihar ederek hayatına son veren Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümit Can Uygun'un kim olduğu merak ediliyor. Ümit Can Uygun'un canlı yayında bir kişiyle tartışması sosyal medyada gündem oldu.Peki, Ümitcan Uygun kimdir nereli? İşte, o detaylar-

ÜMİTCAN UYGUN OLAYI NEDİR?

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, geçen yıl 3 Haziran'da Keçiören'deki evinde boynunda iple ölü bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, daha önce Sema Esen'e şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler ise ölümünden kısa süre sonra sosyal medyada yer aldı.

Bunun üzerine Esen'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun, polis ekiplerince gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Günlerce televizyon programına katılan Sema Esen'in ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun'u sorumlu tuttu.

Ümitcan Uygun öldü mü? Ümitcan Uygun kimdir, tutuklandı mı?

Soruşturma kapsamında Ankara Adli Tıp Kurumu'nca düzenlenen raporda Sema Esen'in tırnaklarında doku ve vajinal frotisinde sperm bulundu. Soruşturmayı yürüten savcılık, Esen'in ölümüyle ilgili iddialar üzerine dosyayı, ayrıntılı rapor hazırlaması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Hazırlanan raporda Sema Esen'de tespit edilen doku ve sperm örneğinin aynı kişiye ait olduğu belirtildi.

ÜMİTCAN UYGUN KİMDİR?

Ümitcan Uygun Aleyna Çakır'ın sevgilisi olarak gündeme geldi. Ankara'da yaşayan Ümitcan Uygun, aslen Yozgat Yerköylüdür.

Ümitcan Uygun'un adı kız arkadaşı Aleyna Çakır'ın öldüğü olayda adı geçmiştir.Twitter'da Çakır'ı bayılana kadar dövdüğü videonun ortaya çıkmasıyla gündeme gelmişti. Ümitcan Uygun, paylaşımlarında elindeki paralarla, lüks arabalarla poz verirken görülüyor.

Aleyna Çakır olayını takipçisi olan Müge Anlı'yı da tehdit etmişti.

Ümitcan Uygun öldü mü? Ümitcan Uygun kimdir, tutuklandı mı?

ÜMİTCAN UYGUN ÖLDÜ MÜ, TUTUKLANDI MI?

Ocak 2021'de uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek suçundan gözaltına alınan Ümitcan Uygun mahkemece tutuklandı.

Ankara'da Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun'un, iki kadınla birlikte uyuşturucu madde kullandığına ilişkin görüntülerinin sosyal medyada yer aldığı tespit edildi. Bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ümitcan Uygun ve yanında bulunan iki kadından T.K.'yı Etimesgut ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.

Şubat 2021'de ise Ankara'da evinde ölü bulunan, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'de (21) tespit edilen doku ve sperm örneğinin, ölümüyle ilgili gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan Ümitcan Uygun'a ait olduğu belirlendi.

Cezaevinde olan Ümitcan Uygun hakkında çıkan öldü haberlerine dair resmi bir açıklama bulunmuyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ümitcan Uygun Aleyna Çakır Aleyna Çakır Can Uygun Ankara Ankara Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (7)

Berna:

Yalan haberdir.kimbilir onu kimler Kendi foyaları ortaya çıkmasın diye saklamışlardır olan kıza oldu yazık oldu.adalet yok hergünhep aynı cinayetler idam gelsin katile sapığa..başka kurtulunmaz bu pisliklerden

6
0
yanıtYanıtla
Meltem sakin:

Su testisi su yolunda......

2
1
yanıtYanıtla
Kimyacı:

İnşallah ölmemiştir de cezasını her gün çeker insanların hayatlarını söndürdü onun her gün söner inşallah

3
0
yanıtYanıtla
gamze:

annesi de canından oldu

2
0
yanıtYanıtla
yasin:

neler çektirdi insanlara

2
0
yanıtYanıtla
kemal:

yazık

2
0
yanıtYanıtla
Gözlemci:

Kesin doktoru bile ayarlanmıştır onlar öldü diyip kaçırmışlardır öldüyse de Türkiye bir pislikten daha kurtulmuş olur ..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title