Haberler

Uğurlu İŞGEM Projesinin İmza Törenine Katıldı

Güncelleme:

Kâmil Uğurlu, Mevka ve Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nce imzalanan Karaman İŞGEM projesinin tanıtım ve imza törenine katıldı.

Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Mevka ve Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nce imzalanan Karaman İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) projesinin tanıtım ve imza törenine katıldı.

17 Eylül 2012 Pazartesi günü Demosan Otel'de gerçekleştirilen proje tanıtım ve imza törenine Başkan Uğurlu'nun yanı sıra; Karaman Valisi Murat Koca, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardımcısı Erkan İsa Erat, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldız, Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman, Karaman Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay, Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Baştuğ, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın, sanayici ve işadamları katıldı.

Karaman İş Geliştirme (İŞGEM) projesi; Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nün proje sahipliğinde, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Karaman Sanayi ve Ticaret Odası, Karaman Ticaret Borsası, İl Özel İdaresi tarafından ortaklaşa yürütülüyor ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından destekleniyor. İşgem projesi; Karaman'ın ticari, ekonomik ve sosyal hayatı açısından önemli bir proje olarak görülüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Kamil Uğurlu Karaman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title