Haberler

UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası 4 Mayıs'ta Antalya'da Başlıyor

UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Müsabakaları 4 Mayıs'ta İskoçya-sırbistan Takımları Arasında Oynanacak Maçla Başlıyor.

UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası müsabakaları 4 Mayıs'ta İskoçya-Sırbistan takımları arasında oynanacak maçla başlıyor.

Antalya'da 4-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası müsabakaları 2 grup halinde oynanacak. Ev sahibi Türkiye'nin de yer aldığı A grubunda Hollanda, İskoçya ve Sırbistan takımları yer alırken, B grubunda ise Fransa, İrlanda Cumhuriyeti, İspanya ve İsviçre yer alıyor.

Şampiyonanın ilk gününde WOW Football Center'da İskoçya ile Sırbistan karşılaşırken, Türkiye ilk maçını Mardan Spor Kompleksi'nde Hollanda ile oynayacak. Şampiyonada gruplarında ilk 2 takım arasında yer alacak takımlar 13 Mayıs'ta yarı final için karşılaşacak. Şampiyonanın final maçı ise 16 Mayıs tarihinde Antalya Atatürk Stadı'nda oynanacak.

(AT-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title