Haberler

Uçuş yasağından dolayı Survivor'a yarışmacı getiremeyen Acun Ilıcalı: Takımsal transfer yapılabilir

Güncelleme:

Survivor'un ada konseyinde Gönüllüler takımından Meryem'in sakatlığı nedeniyle diskalifiye olabileceğini anlatan Ilıcalı, "Böyle bir durumda takımları eşitlemek için koronavirüs nedeniyle uçuşlar durdurulduğu için Türkiye'den yeni yarışmacı getiremeyiz" diyerek yeni kararını söyledi.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada uçuşların büyük ölçüde iptal olmasıyla, Survivor'ın çekildiği Dominik'e Türkiye'den gidiş gelişler durduruldu. Gönüllüler takımından Meryem'in sakatlığı hakkında konuşan Acun Ilıcalı, yeni bir yarışmacı gelemeyeceği ise iki takım arasındaki dengeyi nasıl sağlayacağını anlattı.

İKİ TAKIM ARASINDA TRANSFER YAPILABİLİR

Acun Ilıcalı, dizinden sakatlanan ve oyunlardan uzak kalan Meryem'in bir kez daha kontrole gideceğini söyledi. Doktorun kararı ise Meryem'in Survivor'daki kaderini belli edecek. Acun Ilıcalı, Meryem'in Survivor'dan ayrılması durumunda takımların dengesinin korunması açısından, iki takım arasında transfer yapılabileceğini söyledi.

Uçuş yasağından dolayı Survivor'a yarışmacı getiremeyen Acun Ilıcalı: Takımsal transfer yapılabilir

"TÜRKİYE'DEN YEDEK YARIŞMACI GETİRME ŞANSIMIZ YOK"

Eleme konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Bugüne kadar her Survivor'da yedek yarışmacılar getirerek takımların dengesini oluşturmayı amaçladık. Tüm Survivor'larda bunu yaptık. Ancak artık Türkiye'den de yedek yarışmacı getirme imkanımız yok. Meryem'in son kontrolleri olacak. Meryem devam ederse sorun yok. Ama devam edemezse gönüllüler takımının ikinci yarışmacısı gitmiş olacak. Eğer Meryem ayrılırsa o zaman mutlaka başka bir çözüm bulacağız. Gönüllüler takımının güç dengesini korumak amacıyla takımsal transfer söz konusu olabilir. Meryem, 2-3 hafta içinde düzelebilecek durumdaysa ona göre karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

Uçuş yasağından dolayı Survivor'a yarışmacı getiremeyen Acun Ilıcalı: Takımsal transfer yapılabilir

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Türkiye Meryem Haberler

500

Yorumlar (11)

Ziyaa:

Tv8 kapatılsın

32
8
yanıtYanıtla
yeter yaaa:

survivor kaldırılsın, tv8 kapatılsın, artık bıktık yıllardır bu lüzumsuz açlık oyunlarından da acunun saçma yarışmalarından da

12
11
yanıtYanıtla
sirkenin zararı küpüneymiş:

o kapatılsın bu kapatılsın çok yanlış düşünüyorsunuz bunların sahipleri size zorla seyredin demiyor benim gibi alırsın eline kumandayı eline tık açar belgesel seyredersin, , hem sonra bu kadar sinir olmanız vede çekememezlik niye? size var mı en küçük bir zararı ? siz ilk önce beyinlerinizi kontrol ettirin haa ben edemiyorum diyorsanız hemen bir psikoloğa koşun gidin bir an önce ! Acun dünya kadar vergi veriyor onca kişi çalıştırıyor yanında bunları da göz önüne alın lütfen bencil düşünmeyin !

yanıt5
yanıt1
Please.:

Aaaa cok uzulduk .

7
3
yanıtYanıtla
meraklı09:

Asıl survivor dünya genelinde yaşanıyor şu anda zaten. Şov olanını izlemeye gerek yok.

9
0
yanıtYanıtla
Gelmeyin orda kalın.:

Hersene aynısı Acun sende takımları karıştırmaya ne mearklısın korono da bahanen oldu yani!Ekibinde o kadar insan var birini takıma katıver !

3
2
yanıtYanıtla
aga:

benim icin fark etmiyor ip tv var bu kanal var mi yok mu haberim bile yok gunu dandik seyler ile bitiriyorlar alin bir ip tv sorun bitsin gereksiz cok kanal ve program var ustelik halk bunu gercek saniyor en køtu tarafi bi adamlar orda sov yapar iken zengin oluyor halk oturmus agliyor gercek sanip

2
2
yanıtYanıtla
selvan:

bir zaman da evlenem o bitti yemek daha ønce de benzeri bir suru program bu yetmez gibi nerde ise butun kanal virus ve felaket haberleri en iyisi belgesel galiba bu zaman da

2
0
yanıtYanıtla
Selim:

Nesli tükenmiş bir yarışma

1
0
yanıtYanıtla
NESİL:

YOK LA YAŞIYOK

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title