Haberler

Üç Türk Dizisi Fas'ta En Çok İzlenenler Listesine Girdi

Fas'ta gerçekleştirilen TV ölçümlerinde 'Beni Affet', 'Kara Sevda' ve 'Asla Vazgeçmem' dizileri 'En Çok İzlenenler' listesine girdi.

Fas'ta geçen hafta yapılan ölçümlere göre, üç Türk dizisi 'En Çok İzlenenler' listesinde ilk üç sırayı aldı.

"KARA SEVDA, BENİ AFFET VE ASLA VAZGEÇMEM"

Fas merkezli Maroc Metre şirketinden yapılan yazılı açıklamada, ülke genelinde televizyon seyircilerine yönelik yapılan ölçümler sonucunda, 'Beni Affet' birinci sırayı alırken, 'Kara Sevda' ikinci,'Asla Vazgeçmem' ise üçüncü sırada yer aldı.

Üç Türk Dizisi Fas'ta En Çok İzlenenler Listesine GirdiKara Sevda

TÜRKİYE İLK ÜÇÜ KİMSEYE BIRAKMADI

Açıklamada, 'Beni Affet'in Maroc 2 televizyonu izleyicileri tarafından en çok tercih edilen dizi olduğu belirtildi. 9-15 Mayıs tarihlerinde yapılan listede, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz ve Tolga Akman'ın başrolünü paylaştığı 'Beni Affet'in 6.5 milyon kişi tarafından izlendiği kaydedildi.

Üç Türk Dizisi Fas'ta En Çok İzlenenler Listesine GirdiAsla Vazgeçmem

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı 'Kara Sevda'yı 4.5 milyon, Tolgahan Sayışman ile Amine Gülşe'nin 'Asla Vazgeçmem' projesini ise 4 milyon 400 bin kişinin izlediği belirtildi.

Üç Türk Dizisi Fas'ta En Çok İzlenenler Listesine GirdiBeni Affet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kara Sevda Beni Affet Fas Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

atacan:

ulan arkadaş beni affet nedir bu nasıl saçma bi dizi

18
3
yanıtYanıtla
Karamsarzade:

BU diziler türkiyenin ahlak yapısını bozdu. Sıra sizde

13
2
yanıtYanıtla
Çok saçma:

Bu dizilerde ahlak kalmadi.biri birinin kocasıyla,bir ay sonra onun karısı başkasının yatağinda. Ha bide hepsininde 20 yıl sonra ortaya çikan çocukları var peeh.

10
0
yanıtYanıtla
SS:

İyiki izlememişsin bu kadar spoiler verdin bide izlesen nolcak acaba

yanıt1
yanıt0
MAVÎ GECE:

Evet Fas ta herkes Turk dizilerine hastadır. Kültür ve duygusal konuların işlenmesi nedeniyle Türk dizileri ve filmleri ilk tercihtir

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title