Haberler

U13 Bilecik Gençler Ligi Kuraları Çekildi

Bilecik'te oynanacak U13 Gençler Ligi müsabakalarının kura çekimi gerçekleştirildi.

Bilecik Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) binasında yapılan U13 Bilecik Gençler Ligi futbol müsabakası kura çekimine, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Tesisler Müdürü İsmail Özdil ve lige katılacak takımların temsilcilere katıldı.

Yapılan kura çekimi öncesi açıklama yapan Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, U13 Gençler Ligi futbol müsabakasına A ve B grubu olarak 2 gruba ayırdıklarını belirtti. Toku, "Bozüyük ve ilçeye yakın takımları B grubunda, Bilecik ve ile yakın takımları A grubunda topladık. A grubu 6 takımdan oluştu. B grubu ise; 5 takımdan oluştu. Lig deplasmanlı olacak ve 8-9 Nisan tarihlerinde başlayacak. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar lig usulüne göre play-off karşılaması oynayacaklar. Bu maçlar Bilecik'te oynanacak. Bu maçlar sonrası yenen iki takım final maçına çıkacak ve U13 Gençler Ligi şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek. Takımlara başarılar diler, kazasız belasız bir şekilde ligin bitmesinin temenni ederim" dedi.

Ardından çekilen kuralar sonrası A grubunda, Gökpınar Spor, Söğüt Spor, İl Özel İdare Spor, Gölpazarı Belediye Spor, 1299 Bilecik Kulübü ile 1308 Osmaneli Belediye Spor yer aldı. B grubunda ise; Pazaryeri Spor, Vitra Spor, Güneş Spor, Dodurga Spor, Bozüyük İdman Yurdu Spor takımları karşı, karşıya gelecek.

İlk hafta müsabakaları

8-9 Nisan tarihinde başlayacak olan U13 Gençler Liginde A grubunda ilk hafta maçları, Gökpınar Spor- Gölpazarı Belediyespor, İl Özel İdarespor- Söğüt Spor, 1299 Bilecik Kulübü- 1308 Osmaneli Belediyespor arasında oynanacak. B grubunda ise; Pazaryeri Spor- Dodurgaspor, Güneşspor- Vitraspor arasında oynanacak maçlarla başlarken, Bozüyük İdman Yurdu Spor ilk haftayı B AY geçecek. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Özdil Gökpınar Bozüyük Bilecik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title