Haberler

Twitch, rakibi YouTube'un eski yöneticisini işe aldı

Güncelleme:

Amazon'un sahip olduğu popüler canlı yayın platformu Twitch, önemli rakibi olan YouTube'un eski yöneticisi Constance Knight'ı, içerik oluşturucusu olarak işe aldı. Dünya çapında birbirinden farklı yayıncılarla yapacağı iş birlikleri için çok heyecanlı olduğunu belirten Knight, Twitch'te yeni neslin her zaman yanında olacağının altını çizdi.

Dünyanın en popüler canlı yayın platformlarından olan Twitch, Instagram ve YouTube'da yöneticilik yapmış Constance Knight'ı yeni içerik oluşturucusu olarak göreve aldı.

Knight, yaklaşık bir senedir Instagram'da küresel video küratörlüğü görevini üstlenmekteydi. Instagram'dan önce ise YouTube'daiçerik oluşturucu topluluklarının başkanı olarak çalıştı.

Constance Knight, Twitch'in ilk içerik oluşturucu başkan yardımcısı olarak, dünya çapında çeşitli yayıncılara hizmet vermeye odaklanacak ve canlı yayın ortaklarının genel deneyimini iyileştirme çabalarına öncülük edecek.

"ZENGİN BİLGİ BİRİKİME SAHİP DENEYİMLİ VE TUTKULU BİR LİDER"

Twitch'in baş içerik sorumlusu Michael Aragon, "İçerik oluşturucular Twitch'in kalbi ve ruhudur ve bizler daha fazla insanın Twitch'te kendi topluluklarını bulduğunu görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise küresel içerik oluşturucuları ile ekibimize daha fazla destek eklemenin tam zamanı" dedi.

Micrael Aragon, Knight'ın işe alımını açıklarken şu ifadeleri kullandı, "Constance, akış endüstrisinden zengin bir bilgi birikimine sahip olan deneyimli ve tutkulu bir lider. Onun bakış açısı, Twitch'in ve yaratıcılarının büyümesine ve gelişmesine yardımcı olmak için çok değerli olacak."

"BU HİZMETE KATILDIĞIM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM"

Knight ise yaptığı açıklamada şunları söyledi : "Twitch, tutkulu ve ilgili topluluklar oluşturmak için tasarlandı. Ben de içerik oluşturucularını desteklemeye bu kadar önem veren bir hizmete katıldığım için çok heyecanlıyım. Eğlencenin geleceği yaratıcılar tarafından yönlendiriliyor, kariyerlerini Twitch'te ilerletmek ve bizi yeni nesil içeriğe götürmek için çalışan bu yaratıcı profesyonelleri desteklemekte rol oynamaktan heyecan duyuyorum."

Knight, Austin'deki Texas Üniversitesi'nden işletme alanında lisans derecesine ve UCLA'nın Anderson School of Management'tan MBA derecesine sahiptir.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Instagram YouTube Gamegar-Twitch Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title