Haberler

Türk şirketi ABD'ye sağlık kuruluşları için önlük taşıdı

Güncelleme:

Onur Air, filosundaki geniş gövdeli Airbus A330 tipi yolcu uçakları ile ABD'ye sağlık kuruluşlarında kullanılmak üzerine üretilen tek kullanımlık önlüklerden taşıdı.

Onur Air, filosundaki geniş gövdeli Airbus A330 tipi yolcu uçakları ile ABD'ye sağlık kuruluşlarında kullanılmak üzerine üretilen tek kullanımlık önlüklerden taşıdı.Amerika'ya sağlık ekipmanı taşıyan Onur Air'in İstanbul'dan havalanan ilk uçağı bugün Türkiye saati ile 09.15'te New York John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'na indi.

Koronavirüs salgını nedeniyle havacılık sektörüne getirilen seyahat yasakları havayolları için yeni projelerin hayata geçirilmesine yol açtı. Bu dönemde filosundaki yolcu uçaklarını kargo taşımacılığı amaçlı değerlendiren özel havayolu şirketlerinden Onur Air, Türkiye'den ABD'ye kargo seferlerine başladı. Şirketin geniş gövdeli ve çift koridorlu Airbus A330 tipi uçaklarıyla düzenlenen uçuşlarda sağlık kuruluşlarında kullanılmak üzerine üretilen tek kullanımlık önlükler taşınıyor.

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği düzenlemeler sayesinde bu uçuşların gerçekleştirildiğini söyleyerek; "Başta Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü olmak üzere havacılığın bu krizden en az etkilenmesi için çaba gösteren tüm yetkililere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Onur Air, bu uçuşlar ile birlikte halihazırda yolcu taşımacılığı yapan havayolları arasında Türkiye'den Amerika'ya sefer düzenleyen ilk ve tek özel havayolu olduğunu duyurdu.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Onur Air Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title