Haberler

Türk Rapçi Çağrı, Almanya'nın Popstar'ına Damga Vurdu

Güncelleme:

Zaman zaman Türkiye'de de yayınlanan Popstar'ın Almanya versiyonuna Türk rapçi Çağrı Karpuz, performansıyla damga vurdu. Çağrı, Alman basınında en çok konuşulan konular arasına girdi.

Bir dönem Türkiye'de de yayınlanan ses yarışması Popstar'ın Almanya'da yayınlanan versiyonuna Türk rapçi Çağrı Karpuz damga vurdu.

"LAKABIM MELEK YÜZLÜ"

Bir dönem hapiste yattığını itiraf eden Karpuz hem açıklamalarıyla hem de performansıyla jüriyi şaşırttı. Arkadaşlarının kendisine, "Melek yüzlü" lakabını taktığını söyleyen rapçi, "Bütün arkadaşlarım benim çok güzel olduğumu ve yüzümün çok güzel olduğunu söylüyor. Bu yüzden lakabım melek yüzlü." dedi.

Türk Rapçi Çağrı, Almanya'nın Popstar'ına Damga Vurdu

ALMAN BASINI ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU

Yüzüne bile dövme yaptıran ve rap yaparken içinden geldiği gibi şarkı söylediğini dile getiren Karpuz'un performansı ise jüriyi şaşkına çevirdi. Mozart'ın 'Türk Marşı' adlı eserinin üzerine Almanca rap söyleyen Karpuz'un şarkıda uyuşturucu, alkol ve cinsellik hakkındaki sözleri büyük tepki çekti. Bazı jüri üyeleri şarkıcının sözlerini uygunsuz bulurken, jüri üyeleri performansın başarısız olduğunu dile getirdi.

"PERFORMANS REZALET, KAPI ORADA"

Çağrı Alman basının gündemine oturdu. Alman basını Çağrı'yı eleştiri yağmuruna tuttu. Jüri üyesi Pietro Lombardi, "Bu performans rezaletti. Çok kötü bir performans ve kapı orada. Elveda" diyerek Çağrı'yı ön elemede evine gönderdi.

Türk Rapçi Çağrı, Almanya'nın Popstar'ına Damga Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Almanya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

şahin:

bu mu melek yüzlü? bildiğin at hırsızı

21
1
yanıtYanıtla
külyutmaz:

bundan melek yüzlü olsa eşeğe ne diyeceğiz o zaman

17
1
yanıtYanıtla
Adimiyaz:

gercekten rezillik di cocugun yaptigi. Dalga gecer gibi hem küfür etdi hemde bizi rezil etdi. Almanlar Türkleri istemiyormus gibi seylerle alakasi yok bunun. Salak Salak haraket ederse olacagi bu. . . .

15
1
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ:

Bu at hırsızınamı melek yüzlü diyorlarmış kıyamet yakındır arkadaşlar elin gavuruna yaranma uğruna şu faninin düştüğü duruma bakın ne diyelim beyin bedava

11
0
yanıtYanıtla
Ramses:

Gurbetçilerimiz bizi çok güzel temsil ediyor orada. Zonguldak''ın Konya''nın köylerinden adam gönderirsen sonuç böyle olur.

5
2
yanıtYanıtla
ramses,karisi:

sen adam görmemissin hanzo

yanıt0
yanıt0
konyalı değilim ama:

ne varmış la konyada geri zekalı sevgi ve hosgörüsüyle 7 düvele örnek olmus mevlana Celalettin Rumi''nin şehri

yanıt1
yanıt3
,.-.,:

ALMANYADA OKUMAYAN KENDINI GELISTIRMEYEN 3. NESIL BILE HALA DEDELERININ KÖYDEN GELDIGI SEVIYEDEN DAHA BETER DILI COK IYI BILMEKLE ONUN BUNUN TAKLIDI KIYAFETLER GIYMEKLE RAPLA RUPLA HAVALI ARACLARLA MODERN VE CAGDAS OLUNMUYOR BASTA AILE KÜLTÜR SEVIYESI ISSIZLIK VE CEHALET UYUSTURUCU BURADADA EN BÜYÜK SORUN ALMAN HÜKÜMETI TÜRK VATANDASI TÜRKIYE ISE ALMANCI DIYEREK SORUNLARA EL ATMIYORLAR CÖZÜM ARAMIYORLAR AYNEN TÜRKIYEDEKI GIBI BURADADA GENC NESIL ELIMIZDEN KAYIYOR

6
0
yanıtYanıtla
ATMACA:

ilimle bilimle icatla çağdaşlıkla medeniyetle uygarlıkla özgürlükle sanatla sporla insanlıkla övünülür ortadoğulu çöl bedevisi terör içindeki cahil arapların peşinden giderek degil

4
1
yanıtYanıtla
Hadi:

Ayyy yine böyle kendini aydın zanneden bir dombili

yanıt1
yanıt2
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title