Haberler

Salgında en çok kullandığımız ürün Avrupa'da manşet oldu: Türklerin gizli silahı

Güncelleme:

Çin'de ortaya çıkan ve global salgın haline gelen koronavirüs ile mücadele titizlikle devam ederken, salgının ülkemize sıçramasının ardından gördüğü talep artan kolonya dünya gündemine oturdu. Fransa'nın resmi haber ajansı AFP, "Türklerin gizli silahı: Kolonya" başlığını kullandığı bir dosya haber hazırladı.

Koronavirüs ile küresel mücadele devam ederken, salgının Türkiye'ye sıçramasının ardından satışlarını artıran kolonya, dünyanın gündemine oturdu.

Fransa'nın resmi haber ajansı AFP, "Türklerin gizli silahı: Kolonya" başlığını kullandığı bir dosya haber hazırladı.

"TÜRKLERİN GİZLİ SİLAHI: KOLONYA"

Fransız haber ajansı AFP, son dönemde revaçta olan kolonya ile ilgili kapsamlı bir dosya haber hazırladı. Kolonyanın, koronavirüsü öncesinde de Türk toplumunda önemli bir yeri olduğu örneklerle anlatılırken haberin başlığında, "Türklerin gizli silahı: Kolonya" başlığı kullanıldı.

"BEKLENMEDİK BİR TALEP GÖRÜYOR"

Dosya haberde "Misafirperverliğin sembolü olmasının yanı sıra hijyen olarak da destek veren bir parça. Şimdi ister buzdolabında ister dolaplarda olsun her evde bulunan, Türk kolonyası, koronavirüsü ile savaşta bir silah olarak beklenmedik bir talep görüyor" ifadesi kullanıldı.

KOLONYAYA TALEP ARTTI

Eminönü'nde kolonya satın almak için ilk vakaların açıklanmasından önce uzun kuyruklar olduğu hatırlatılırken, birçok eczane ve dükkanda kolonyanın tükendiğine dair ibareler olduğu belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Koronavirüs Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (53)

LOL:

KOLONYA İLE VİRÜS ÖLMEZ CAHİLLER BAKTERİ ÖLDÜRÜRSÜN ANCA , AVRUPA BİZİ GISGANİYİİ

17
52
yanıtYanıtla
Adem:

Cahil sensin.. Kolonyadaki alkol vitüsü öldürmesede rna sını bozup işlevsiz hale getiriyor.. Ve hücreye zarar vermesini engelliyor.. O yüzden kullanılıyor

yanıt39
yanıt1
MAZBUT:

HEE CANIM SENDE BİYOLOG KESİLDİN MİLLETİN BAŞINA. CANI SIKILAN YORUM YAPIYOR.

yanıt6
yanıt1
Serkan:

Kolonyadaki alkol miktarının yoğunluğuna bağlı eldeki virüs ve bakterilerin ? öldürdüğünü bilmediğin için seni cahil kabul etmemiz gerekir.

yanıt14
yanıt1
FİLİZ:

SANA GÖRE TÜRKLER CAHİL AVRUPA MÜKEMMEL ŞAK ŞAK ŞAK AVRUPA BÖYLE AVRUPA ŞÖYLE TÜRKİYE TÜ KAKA, YAHU NASIL YARATIKLARSINIZ SİZ O ÇOK SEVDİĞİNİZ AVRUPAYA DEFOLUP GİTSENİZDE SİZDE MUTLU BİZDE MUTLU YAŞAYIP GİTSEK DİME AMA????

yanıt24
yanıt2
TÜRKİYE''Yİ SEVEN:

avrupa mükemmel ya, sen bu Ülkeyi beğenmeyip bur da yaşayan zavallılardan mısın?

yanıt23
yanıt2
KOLONYA:

BOŞ YAPIYORSUN YAPMA.

yanıt0
yanıt1
urfalı:

her zaman taşırım evde arabada lavaboda işyerinde zaten temizlik kültürümüz atmızdan geliyor. Avrupa öğrensin bunları, bunu iyi bilsinler bir gecede savaş a hazırlık yapan bir topluma sahibiz. Korkun bizden.

48
6
yanıtYanıtla
girilmez:

Adamsın

yanıt5
yanıt5
nkk:

bir gecede savasa hazirligi gec . -gerisi dogru

yanıt1
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title