Haberler

Turizmciler Sezonu Gala ile Kapattı

Antalya'nın Kemer ilçesinde, turizm sezonu kapanış galası düzenlendi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde, turizm sezonu kapanış galası düzenlendi.

Kemer Belediyesinin destekleriyle, Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) tarafından Kiriş Mahallesi'ndeki bir otelde düzenlenen galaya, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile bazı turizmciler katıldı.

Galada konuşan Kaymakam Feslihan, birlik ve beraberlik içerisinde sektörün her sorunu aşabileceğini söyledi.

Turizmcilerle uzun yol yürümek istediklerini ifade eden Mustafa Cihad Feslihan, kritik dönemlerden geçtiklerini, terör olaylarının yoğun olarak yaşandığı zamanlardan geçtiklerini kaydetti.

Feslihan, güvenlik güçlerinin de turizm sezonunda çok çalıştığını belirterek, "Kendilerini çok yorduk. Ama sansasyonel bir olaya meydan vermeden işlerini layıkıyla yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Kemer'de 360 turistik tesis olduğunu belirten Kaymakam Feslihan, "Bu otellerin 70'i 5 yıldızlı. Kayıtlı yatak sayısına bakıldığında yaklaşık 104 bin. Kemer nüfusunun 2,5 katı. Aldığım son verilere göre, ekim ayının sonu itibarıyla Kemer'de 3,5 milyonun üzerinde turist ağırladık. Bu rakam, kamu ve özel sektör ile sivil toplum örgütlerinin birlikteliğinin başarısıdır. Bu başarı ülke tanıtımı, ekonomisi, istihdamın artmasını beraberinde getiriyor." diye konuştu.

Kemer Belediye ve KETAV Başkanı Mustafa Gül ise 2016'da Rusya ile yaşanan uçak krizinden sonra kötüye giden turizmi düzeltmek için daha çok çalıştıklarını anlatarak, Kemer'i ve turizmi tanıtmak için çabaladıklarını kaydetti.

KETOB Başkanı Şener Gürler de turizm acentelerinin Kemer'in tarihi, doğal ve kültürel yerlerini daha fazla tanıtmalarını istediklerini ifade ederek, KETOB olarak tanıtım sürecinde bilgi paylaşımına hazır olduklarını aktardı.

Konuşmaların ardından sanatçı Levent Yüksel konser verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Yüksel, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Cihad Feslihan Mustafa Gül Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title