Haberler

Tuğkan Gönültaş (Elraenn) kimdir, kaç yaşında? Tuğkan Elraenn Twitch hesabı nedir?

Güncelleme:

Oyuncuların ve oyun tutkunlarının buluştuğu popüler Twitch platformunda Türkiye'nin başarılı yayıncıları arasında yer alan Elraenn adıyla bilinen Tuğkan Gönültaş kimdir? Tuğkan Elraenn Twitch hesabı nedir? Karınca Çiftliğim kanalı hakkında bilgiler ve daha fazlası...

Türkiye'nin sevilen ve başarılı yayıncılarından olan Tuğkan Gönültaş, sosyal platformlarda Elraennadını kullanmakta. Popüler yayınca Tuğkan Gönüştaş kimdir? Elraenn Tuğkan Twitch hesabı nedir?

TUĞKAN GÖNÜLTAŞ ELRAENN KİMDİR?

Başarılı YouTuber ve Twitch yayıncısı olan Tuğkan Gönültaş (Elraenn), 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır. Eğitim hayatını, Yeditepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümü'nden mezun olarak tamamlamıştır. 1 yıl Amerika'da yaşayan Tuğkan askerlik yapmak için Türkiye'ye geri dönmüştür. Vatani görevini tamamladıktan sonra Eightborn adlı tesktil markasıyla ticarete atılmıştır.

Tuğkan Gönültaş (Elraenn) kimdir, kaç yaşında? Tuğkan Elraenn Twitch hesabı nedir?

Başarılı yayıncı oyunculuk ve tiyatro üzerine de eğitimler almış. Hayvanlara ve sürüngenlere karşı ön yargıyı kırmak için Youtube'ye girmek isteyen Tuğkan "Karınca Çiftliğim" isimli Youtube kanalını açmıştır. Kanalın genel konsepti egzotik hayvanlarla ilgili videolar paylaşma üzerine. Daha sonrasında ise "Elraenn" isimli Twitch kanalını açan başarılı yayıncı sohbeti ve samimi tavrıyla has bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. JTG TV'nin Noobstar yarışmasından sonra ise Tuğkan, Twitch platformunun en popüler yayıncılarından biri haline geldi. Tuğkan daha sonra ise JTG'nin House of Gamers yarışmasına katılmış ve her iki yarışmadan da iyi bir kitle kazanmıştır.

Tuğkan Gönültaş (Elraenn) kimdir, kaç yaşında? Tuğkan Elraenn Twitch hesabı nedir?

ELRAENN TUĞKAN GÖNÜLTAŞ'IN KAÇ ABONESİ VAR?

Aralık 2022 itibariyle Tuğkan Gönültaş'ın Twitter hesabında 150 binden fazla ve Instagram hesabında ise 1,9 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. İki tane YouTube kanalı bulunan Tuğkanın, Elraenn isimli kanalında 2 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Bir diğer kanalı olan "Karınca Çiftliğim"de ise 800 binden fazla abonesi mevcut.

Yayın hayatını sürdüren başarılı isim Tuğkan Gönültaş'ın Twitch kanalında ise 2 Milyon takipçisi var.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

Yeditepe Üniversitesi İstanbul Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

Berat Murat:

????Tuğkan Gönültaş'la Tanışmak istiyorum her saniye gecen benim ömrümden gidiyormuş gibi hissediyorum:( , Elraenn??????

10
20
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title