Haberler

Tuğçe, kendisini asansör boşluğuna iten sevgilisinden şikayetçi olmadı

Güncelleme:

Konya'da erkek arkadaşı Mustafa Kafes'in itmesi sonucu asansör boşluğuna düşen 22 yaşındaki Tuğçe Ülkü Gürbüz, "Bu konuda kimseden davacı ve şikayetçi değilim" dedi.

Konya'da, araştırma görevlisi sevgilisi Mustafa Kafes'in (31) ittiği asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan üniversite öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz'ün (22) sağlık durumu iyiye gidiyor. Tutuklanan sevgilisinden şikayetçi olmayan Tuğçe, alkol aldıklarını ve olayı hatırlamadığını söyledi.

ERKEK ARKADAŞI ASANSÖR BOŞLUĞUNA ATTI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz, 25 Eylül Çarşamba akşamı tartıştığı aynı üniversitenin Sağlım Bilimleri Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan erkek arkadaşı Mustafa Kafes'in itmesi sonucu asansör boşluğuna düştü.

2 KEZ AMELİYAT GEÇİRDİ

Beyninde kanama ve omurgaları ile belinde kırıklar oluşan Gürbüz, 2 kez ameliyat edildi. Gözaltına alınan Mustafa Kafes ise polise verdiği ifadesinde, alkollü olduğunu, neden tartıştıklarını hatırlamadığını söyledi. Kafes, tutuklanarak, cezaevine konuldu.

"KİMSEDEN DAVACI VE ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM"

Hastanede tedavisi devam eden Tuğçe Ülkü Gürbüz de sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine polise ifade verdi. Gürbüz, hastane odasında alınan ifadesinde Mustafa Kafes ile sevgili olduklarını anlatarak, "Olay gecesi Mustafa ile alkol aldık. Evden çıktıktan sonra neden tartıştık hatırlamıyorum. Bu konuda kimseden davacı ve şikayetçi değilim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuğçe Ülkü Gürbüz Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500

Yorumlar (77)

özge:

ne kadar yargılamaya müsait insanlarsınız. Mesela ben bu haberi okuduğumda ilk aklıma gelen şey kesin tehtit edildi. Ya erkek arkadaşı tarafından yada ailesi tarafından. Alkol alabilir günümüzde normal birşey bu artık. Ama hatırlamaması tuaf çünkü görüntüler var. onu izleyince bile hatırlar herşeyi. yinemi hatırlamadı. . Videodaki kişinin kendisi olduğunu ve arkadaşının ona ne yaptığını görüyor. siz olsanız yinede şikayetçi olmazmısınız. bariz belli tuğçe malesef sindiriliyo , korkutuluyo

112
1
yanıtYanıtla
Halit Ziya UŞAKLIGİL:

He he

yanıt3
yanıt2
ahmet:

iyi olmuş. hiç kimse hak etmediği bir hadise yaşadığında, şikayetçi değilim demez. bir genç kız, tabii kız ise, içki içip her türlü edepsizliği yapıyor ise başına gelecek her hadiseyede evet diyecektir. Bunlar için harcanan mahkeme ve hastahane masraflarına üzülüyorum. içkili iken işlenen suçlar ve kazalar için devletin para harcamaması gerekiyor. kişi kendisi kendine zarar verince neden biz ödüyoruz.

39
54
yanıtYanıtla
kemik:

Senin sülalende sanki tüm kızlar melek görürsün bir ara başınıza böyle gelince.

yanıt8
yanıt2
AYSUN..:

kız yada değil sana ne yorum yapamazsın bilmediğin bir iş hakkında (kul hakkı) Kimsenin mahkeme ve hastane masrafları ile ilgili etkileyemezsin (insan hakları) devletin harcadığı masraflara laf ederken diğer konularda da bu kadar hassasiyet göster yoksa boş yapma (adamlık!!!). yargıyı dağıtmak senin vazifen değil (haddini aşma)

yanıt16
yanıt6
KADIN:

adam diyecem ama adam değilsin o kız değil KADIN öğrenin artık biz KADINIZ senin bunu yapandan tek farkın ne biliyormusun o uyguladı sen sadece yorum yapmak adına olmayan düşünce becerinle olmayan vicdanınla konuşman yetkilileri senide görmeli senide bir alıp güzelce konuşmalı o kadınlarla tanıştırmalı beki anlarsın allahın gazabı senin gibi insanlar üzerinde olsun. . . .

yanıt9
yanıt14
DJ BORİS BREJCHA:

O ZAMAN ADAM GİBİ İÇECEKSİN.

18
8
yanıtYanıtla
dr.tolga:

yada içmeyeceksinnn

yanıt17
yanıt0
en iyisi içmemek bence de hocam.:

osman güven

yanıt0
yanıt0
adalet:

ne biçim konuşanlar var erkek yada kadın olun bir başka kadına kızsa alkollüyse bilmem neyse hak etmiştir diyemezsiniz siz kimseyi yargılayamazsınız klavye başında erkekliğe gerek yok önce insan olun hangi kadın her ne sebep olursa olsun sözel yada bedensel şiddet uygulayıp ölüme itemezsiniz neden şikayetçiği olmadığı onun tercihi yanlışı hatta ama o adam her ne olursa olsun dışarı çıkmamalı sizin gibilerden ülkece yıldık bıktık yorulduk. . .

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title