Haberler

Midibüs TIR'a Çarptı, Olay Yerinde Can Pazarı Yaşandı

Güncelleme:

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yolcu taşıyan midibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 20 kişi yaralandı. Kaza sonrası midibüste sıkışan yolcuların olay yerinde yaşadıkları acı yüzlerine yansıdı.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yolcu taşıyan midibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 20 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerinde can pazarı yaşandı.

Kaza, bugün saat 10.15 sıralarında Kars - Erzurum arası Karakurt mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 36 AY 851 plakalı yolcu midibüsü seyir halindeyken yolun buzlu ve sisli olması nedeniyle önde seyir halindeki 55 AAC 646 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Trafik Kazası Sonrası Can Pazarı: 20 Yaralı

KAZA YERİNDE ADETA CAN PAZARI YAŞANDI

Kazada midibüste bulunan 20 kişi yaralandı. Olay yerinde adeta can pazarı yaşanırken, yaralılar ambulanslarla yakındaki hastanelere kaldırıldı.

Trafik Kazası Sonrası Can Pazarı: 20 Yaralı

MİDİBÜSTE SIKIŞAN YOLCULAR EKİPLER TARAFINDAN ÇIKARILDI

Ön tarafı hurdaya dönen midibüste sıkışan yaralılar jandarma ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatılırken, kapanan yol kontrollü olarak yeniden ulaşıma açıldı.

Trafik Kazası Sonrası Can Pazarı: 20 Yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sarıkamış Kars 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

berk alatas:

tırların allah belasını versın sorumsuzzzlukları yuzunden nıce ınsanlar hayatttan koptu.

6
9
yanıtYanıtla
Konyalı Arap:

17 yılda acı çekmede dünya birincisiyiz:((

4
3
yanıtYanıtla
Pamukkale rezaleti:

Pamukkale her yerde her kazada hep pamukkale Allah acil şifalar versin. . .

2
4
yanıtYanıtla
watson:

pamukkale değil o. pamukkale kars - erzurum taraflarında sefer yapmıyor. ama logonun açık bırakılmasını isterdim.

yanıt6
yanıt0
ALFANZO:

Pamukkale değil o logosundan belli artı Erzurumda sefer yapmıyor. Bilmeden boş yapma, yapması kolay.

yanıt0
yanıt1
Hayriye Teyze:

31 Marta Kaç Gün Kaldı Evladım..??

5
0
yanıtYanıtla
Serhat:

Yaralılara allah şifa versin ama o firmaya zerrece acımıyorum allah daha beter etsin allah tekerlerini başına çevirsin benim ahımı aldılar bu daha onların iyi günü takograf takazmar hız kurallarına uymazlar kaçak göçek iş yaparlar sonu bu işte allah çok büyük kimsenin ahını kimsede bırakmıyor

2
2
yanıtYanıtla
HABERLER 2019:

Abi bir şey olmaz burası Türkiye Ricaediyorum bu güzel insanlar acı cekmesin Herkes ne yapması gerekiyorsa yapsın kazalar Olmasın çocuklar annesiz aneler çocuksuz kalmasın.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

berk alataş tıra arkadan çarpmış sen kalkmış tır sürücüsüne bela okuyorsun. bu nasıl yorum yapmışın anlaşılır gibi değil

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title