Haberler

Trabzonspor'da Constant da Yolcu

Trabzonspor'da bir süredir devam eden ekonomik sıkıntı yüzünden kulüple yollarını ayırmak isteyen futbolcular kervanına Gineli sol bek Kevin Constant'da katıldı.

Trabzonspor'da bir süredir devam eden ekonomik sıkıntı yüzünden kulüple yollarını ayırmak isteyen futbolcular kervanına Gineli sol bek Kevin Constant'da katıldı.

MASAYA OTURDULAR

Bordo mavili kulüp, Portekizli Jose Bosingwa'nın FIFA'ya başvurarak, transfer taksitleri ödenmediği için serbest kalmasının ardından Kevin Constant da görüşme masasına oturdu. Bugün öğleden sonra kulüp yetkilileriyle bir araya gelen ve alacaklarının ödenmesini isteyen Kevin Constant'la sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi konusunda görüşmelerin süreceği bildirildi.

HURMA: "KESİNLEŞEN BİR ŞEY YOK"

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, fesih konusunda görüşmelerin devam ettiğini ancak kesinleşen bir durum olmadığını söyledi.

YENİ İDDİA

Bu arada Trabzonspor'da yabancı oyuncuların ödenmeyen alacakları nedeniyle rahatsız oldukları, bazı futbolcuların transfer taksitlerini ise kulüp profesyonellerinin ödediği iddia edildi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kevin Constant Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title