Haberler

TMSF, 49 Taşınmazı Satışa Çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Muhammen Bedelleri Toplamı 73 Milyon 734 Bin 110 YTL Olan 49 Taşınmazı Satışa Çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedelleri toplamı 73 milyon 734 bin 110 YTL olan 49 taşınmazı satışa çıkardı.

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, açık artırma, Turyap tarafından 29 Mayıs 2007 Salı günü saat 14.00'da Profilo Alışveriş Merkezi Tiyatro Salonu Cemal Sahir Sokak No 26-28 Mecidiyeköy adresinde gerçekleştirilecek.

Muhammen bedelleri toplamı 73 milyon 709 bin 110 YTL olan Müflis İmar Bankası'na ait 48 taşınmazın 3'ü Adana, 4'ü Ankara, 3'ü Çanakkale, 3'ü Hatay, 16'sı İstanbul, 3'ü İzmir, 2'si, 6'sı Kocaeli, 1'i Konya, 3'ü Mersin, 1'i Sakarya, 2'si ise Yalova'da bulunuyor.

Gebze Çayırova'da bulunan, Eski Türk Otomotiv Endüstrisi (TOE) arazisi ve müştemilatı, taşınmazlar arasında en yüksek muhammen bedele sahip. Arazinin ve müştemilatın muhammen bedeli, 37 milyon 844 bin YTL olarak belirlendi. Yaklaşık 248 bin metrekare civarında bulunan ve 2 parselden oluşan arazinin 800 metre denize kıyısı bulunuyor. Parsellerin arasından demiryolu geçen arazi, D-100 Karayolu'na 1 kilometre mesafede yer alıyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgi göstermesi beklenen arazi,

Uzanlar'a ait olduğu dönemde çimento nakli amacı ile liman olarak kullanılmıştı. Bu taşınmazların haricinde satışa çıkarılacak gayrimenkul ise İstanbul Eminönü'ndeki bağımsız bölümden oluşuyor. Taşınmaz, 25 bin YTL muhammen bedele sahip.

Müflis İmar Bankası'na ait 48 taşınmazın açık artırmasında verilecek tekliflerin, muhammen değerin ve satış masraflarının toplamını karşılaması gerekiyor. 5 Haziran 2007 Salı günü aynı adres ve saatte düzenlenecek ikinci artırmada ise muhammen değerin yüzde 70'i, rüçhanlı alacaklar ile satış masraflarının tamamını karşılaması şartı aranacak. Eminönü'ndeki taşınmazın birinci satışında ise tekliflerin, muhammen değerinin yüzde 75'ini ve rüçhanlı alacaklılar ile satış masraflarını geçmesi şartı aranacak. 5

Haziran'da düzenlenecek ikinci artırmada ise, rüçhanlı alacaklılar ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale edilecek.

48 Taşınmaz açık artırmasına katılabilmek için, muhammen değeri 10 milyon YTL'nin üzerindeki taşınmazlar için 100 bin YTL, muhammen değeri 10 milyon ve 1 milyon YTL arasında olanlar için 10 bin YTL, muhammen değeri 1 milyon YTL'nin altında olanlar için ise 5 bin YTL nakit teminatı veya bu tutarda kati ve süresiz banka teminat mektubunu, Müflis T. İmar Bankası T.A.Ş. İflas İdaresi'ne teslim etmeleri yeterli olacak.

(CHT-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title