Haberler

Tesettüre Giren Oyuncu Gamze Özçelik, Afrika'da 11 Su Kuyusu Açtırdı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde tesettüre giren ve dernek kurup yardım faaliyetlerini artıran oyuncu Gamze Özçelik, gittiği Afrika'da 11 su kuyusu açtırdı.

Tesettüre girdikten sonra yardım faaliyetlerinde koşturmaya başlayan Gamze Özçelik, hem su kuyusu açmak hem de diğer yardım faaliyetlerini gerçekleşmek için gittiği Kamerun'dan paylaşım yaptı.

Tesettüre Giren Oyuncu Gamze Özçelik, Afrika'da 11 Su Kuyusu Açtırdı

11 FARKLI KÖYDE 11 SU KUYUSU AÇTIRDILAR

Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından 11 su kuyusunu ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunduklarını, takipçileriyle paylaştı. Özçelik, "Ömrü su yollarında geçen Afrika'lı kardeşlerimiz için başlattığımız, "UMUT PINARLARI SU KUYULARI" projesi 1.etap kapsamında, desteklerinizle 11 farklı köyde 11 su kuyusu açtık. Açılışlar sırasında kurban kesimleri ve meyve fidanları dikimlerinin yanı sıra yüzlerce oyuncak, kıyafet, Türk bayraklı tişört ve ülkemizde yazılıp askıya bırakılan mektupların dağıtımlarını gerçekleştirdik. Ulaştırdığımız zekat yardımlarınızla birlikte, 1000 adet Kuran-ı Kerim dağıtımı da gerçekleştirebilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çoşkumuza sizleri de ortak edebilmek için 1. etap açılışlarımızı özetlemeye çalıştığımız 4 dakikalık bir video hazırladık. Bizimle Umuda Koştuğunuz için çok teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz"

Tesettüre Giren Oyuncu Gamze Özçelik, Afrika'da 11 Su Kuyusu Açtırdı

Tesettüre Giren Oyuncu Gamze Özçelik, Afrika'da 11 Su Kuyusu Açtırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Afrika Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (92)

mehmet:

bu hanfendi ne ile meşhur? ek olarak yardım gizli yapılır.

10
27
yanıtYanıtla
Yusuf:

hükümete yaranmak için kapanan bir ünlü daha. kadın olsam da bende kapansam keşke. bmwlere binerdim belki.

6
23
yanıtYanıtla
Birisi:

Niye kalbini mi okudun. hükumete yaranınca daha fazla mı mı kazanacak. Bu kafa sizi öldürecek inanın.

yanıt6
yanıt1
YAVUZ:

YUSUF SİZİN ZİHNİYETİNİZ HASTALIKLIDIR!!!ALLAH ŞİFA VERSİN!!!

yanıt16
yanıt2
Balkan:

GEÇMİŞİ KARA OLANLARDAN BU KADIN

4
22
yanıtYanıtla
arif:

balkan kardeşim kimsenin geçmişi kusursuz değildir, sen şimdi bugün iyi bir yoldamısın bundan bahset.

yanıt9
yanıt2
Rottweiler:

İyilikler gizli yapılmalı. Şov haline gelmemeli

4
22
yanıtYanıtla
ibrahim özdemir:

gizli our tabi fakat insanlar da görsün örnek alsın diye

yanıt10
yanıt2
asabi:

Keşke sende yapsan!

yanıt7
yanıt1
DERYA.:

acik yapilsin ki yardim yapmayanlar utansin ibret alsin senin gibi gerizekalilarda iyilikler gizli yapilmali diye ben yapiyorum ama gizliyorum diye palavra atsin, beyinsiz !!!!!!!

yanıt4
yanıt2
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title