Haberler

Hindistan'da korkunç vinç kazası anı kameralara yansıdı: 9 ölü 1 yaralı

Güncelleme:

Hindistan'da bir tersanede devrilen vinç nedeniyle 9 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ise ağır yaralandı. Vincin düşüş anı ise olayın vahametini gözler önüne serdi.

Hindistan'ın Andhra Pradesh eyaletine bağlı liman kenti Visakhapatnam'da kentindeki bir tersanede yer alan vinç devrildi. Polis tarafından yapılan açıklamada en az 9 kişinin hayatını kaybetti. Vincin devrildiği sırada 12 işçi, olay yerinde bulundu. Kazanın işçilerin vinçte çalışma yürüttüğü sırada meydana geldi.

EMNİYET MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI

Visakhapatnam Emniyet Müdürü RK Meena, kamuya ait Hindustan Shipyard Limited şirketinin işlettiği limandaki kazada hayatını kaybeden işçilerden 4'ünün tersaneye bağlı çalıştığını, 5 işçinin ise sözleşmeli olduğununu kaydetti.

TEST YÜKLEMESİYLE İLGİLİ HATA

Ulusal basında yer alan habere göre kaza, vincin test yüklemesi sırasında meydana geldi. Kazada, 1 işçi de ağır yaralandı. Vincin devrilişini kaydeden 8 saniyelik video sosyal medyada yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

HAKİKİ PAKİSTANİ:

OOOH CANIMA DEYSİN HAK ETMİŞLER MÜSLÜMANLAR HARİÇ

87
18
yanıtYanıtla
kabe:

Kabedeki vinç devrilince ölenleri görünce de aynı duygulardamıydın acaba

yanıt1
yanıt1
Seren canj:

Müslüman olunca ne oluyor ne kafalar yaşıyor lar

yanıt1
yanıt1
Vatan:

Beter olun pis hindu budistler Canınız cehenneme

45
50
yanıtYanıtla
Wwwwwwww:

Siz canı katil ruhlu bir toplum olmuşsunuz .o ölenlerin dini inancı ne olursa olsun sonuçta insandır sizin gibi bu mantıkla düşünen camilerin Allah yaşatmasın

yanıt0
yanıt0
Zihniyet:

Senin ben müslümanlığına.

yanıt1
yanıt1
suat:

KURBAN KESEN GENCİN KAFASİNA ÇEKİCLERLE NEDEN VURA VURA ÖLDÜRDÜNÜZ.

75
8
yanıtYanıtla
Cünkü:

Çünkü İNEK kesmek yasak ülkede. Sen başkasının kutsalına saygı göstermessen başkasının senin dini saygı göstermesini beklemiceksin.

yanıt1
yanıt1
Yüskek mühendis:

Böyle bir vinç i devirmek için baya uğraşmak lazım. Bu işte bir çiş var!

4
57
yanıtYanıtla
Tr:

Beter olun inege tapan mallar

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title