Haberler

"Teröristler orman yakacak" iddiası ortalığı karıştırdı! Eli sopalı grup, yolunu kestikleri araca böyle saldırdı

Güncelleme:

Aydın'ın Efeler ilçesinde halk arasında hızla yayılan "Orman yakmak isteyen teröristler dolaşıyor" iddiası ortalığı ayağa kaldırdı. Bölgede kendilerince önlem alan bir grup vatandaş, ellerine geçirdikleri sopalarla önünü kestikleri bir araca ve içindekilere saldırdı.

Türkiye orman yangınlarıyla mücadele ederken Aydın'ın Efeler ilçesinden gelen görüntüler ortalıkta dolaşan bilgi kirliliğinin ne derece tehlikeli boyutlara ulaştığını bir kez daha gösterdi.

DOLAŞIMA SOKULAN İDDİA AMACINA ULAŞTI

İlçede bir süredir provokatörler tarafından halk arasında dolaşıma sokulan "Çevrede orman yakmak isteyen teröristler dolaşıyor" iddiası kısa sürede amacına ulaştı. Öyle ki iddianın aslı var mı yok mu araştırma gereği duymayan bazı vatandaşlar, ellerine geçirdikleri sopa ve küreklerle gelip geçen araçları durdurmaya başladı.

ARACA VE İÇİNDEKİLERE SOPALARLA SALDIRDILAR

Akşam saatlerinde ise vatandaşların sopalı nöbeti istenmeyen görüntüleri de beraberinde getirdi. Durdurulan araçlardan birinin içindekilerle tartışan vatandaşlar, bir anda araca ve aracın içindekilere saldırmaya başladı. Cep telefonu kamerası ile kaydedilen o anlar sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Yasin Bozkurt:

O dayak atılan adamın üzerinde silah olsa hepsini vursa öldürse haksız mı.kimsiniz ulan siz ..polis asker jandarma var bu ülkede.

231
16
yanıtYanıtla
ADANALI :

tam olarak neredeler? afet bölgesinde yer almaları gerekmiyor mu? Bu ülke ilk kez mi afet yaşıyor. Her afet zamanı bu tip güvenlik sorunları çıkar ve o bölgelerde kolluk kuvvetleri her yerde görev yaparlar ama bu yangınlarda neredeler?

yanıt80
yanıt56
metin yücel:

o adam suçsuzsa yakmayacaksada yakar artık

145
15
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

HERKES DÜZENİ VE ADALETİ KENDİ KORUMAYA ÇALIŞIRSA SONUÇ BU OLUR

112
2
yanıtYanıtla
Platon :

Bu tarz beyni bozuk kisileride alip oldurmeye tesebbusten atican iceri 30 yil.

97
6
yanıtYanıtla
sdsfs dfsa:

valla ne yalan söyleyeyim... eğer o aaçtakiler suçsuz insanlar ise üzüldüm... ama diğer taraftan bu haberi izleyen okuyan yakma taraftarı olanları çaydıracağı içinde sevindim... güzel ülkemin güzel insanları her daim bu vatana sahip çıkmasını biliyorlar... şimdi eğer o kişiler yakacak bile olsa biz gezmeye geldik deseler kanun bu durumda çaresiz kalıyordu ama vatandaş kendisi bu durumun önüne geçmiş ve orman kanunlarını uygulamaya sokmuş... olan bu yani... tabi herkes kafasına göre kanun yaparsa

13
67
yanıtYanıtla
ozkan gur:

Lebon kitleler psikolojisin de bu duruma vurgu yapar. Analitik düşünemeyen tahrik edilmiş cahil sınıfı bir işe yaradıklarını ispat edecek düşman arayışına girerler. Bin kişiye bir kitabın bile düşmediği ve toplum olamamış topluluklarda bu tip söylemlerle istediğiniz her şeyi yaptırısınız. İnsanın tek işlevinin yiyip içip dışkılamak olmadığını anlayan topluluklar toplum olmayı becerebilmişlerdir. Çünkü düşünmeyi ve muhakemeyi öğrenmişlerdir.

67
8
yanıtYanıtla
ferhat özcan :

nekadar cahil bir millet olduğumuz belli oluyor

yanıt24
yanıt4
Serkan Aygun:

Sanki kendileri evliya adamları tutun polise teslim edin suçu olmayan insanların zararını kim ödeyecek merak etmeyin herşeyin hesabı sorulacak

59
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

büyük sehir sokaklarinda caddelerinde güven kalmamisti her an bir sehir eskiyasinin magandanin kursununa denk gelme korkusu vardi simdi bu ülke geneline yayildi kimsiniz sizi kim yönlendiriyor hangi hakla sirf sivesi arac plakasina göre insanlari suclayarak darp veya linc etmeye kalkiyorsunuz bu ülkenin güvenlik gücleri yokmu süphelendiysen polise jandarmaya arac plakasinla esgalinle bildidirsin bu bir vatandaslik görevidir ama birilerini linc etmek insanlik sucudur.

55
6
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title