Haberler

Avukatlar İmralı'ya Hareket Etti! İşte Teröristbaşı Öcalan'a Götürülen Eşyalar

Güncelleme:

Terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatları, 8 yıl sonra ilk kez Gemlik'ten İmralı Adası'na hareket etti. Avukatların, terörisbaşına götürmek üzere yanlarına iç çamaşır, günlük gazeteler ve birkaç kitap aldığı görüldü.

Abdullah Öcalan'ın avukatları Gemlik'ten İmralı Adası'na hareket etti. Bugünkü ziyaret, 27 Temmuz 2011 tarihinden sonra avukatlarla Gemlik üzerinden yapılan ilk görüşme özelliğini taşıyor. Avukatların Öcalan'a iç çamaşır, günlük gazete ve birkaç kitap götürdüğü görüldü.

İmralı Cezaevi'nde yatan PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan 8 sene sonra adaya geçişin sağlandığı Gemlik'ten giden heyetle görüşecek.

İMRALI ADASI'NA HAREKET ETTİLER

Bir kadın, bir erkek avukatı sabah 9.20 sıralarında Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı'na geldi. Burada kimlik kontrolleri yapılan avukatların yanlarında iç çamaşır, günlük gazeteler ve bir kaç kitabı da getirdiği gözlendi. 2 avukat İlçe Emniyet Müdürlüğü, jandarma ve Cezaevi Müdürlüğü ekiplerinin kontrolünde Gemport Limanı'ndan İmralı Adası'na hareket etti.

NE OLMUŞTU?

Abdullah Öcalan Mayıs ayının başlarında Avrupa İşkenceyi Önleme Komitesi ve avukatlarıyla bir görüşme yapmıştı. Ancak avukatlar bu görüşmeyi gerçekleştirmek için İstanbul'dan hareket etmişti. Bugünkü ziyaret 27 Temmuz 2011 tarihinden sonra avukatlarıyla Gemlik üzerinden yapılan ilk görüşme özelliğini taşıyor. Öcalan en son 12 Ocak 2019'da kardeşi Mehmet Öcalan ile görüşmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gemlik İmralı Haberler

500

Yorumlar (17)

OGUZ:

vatanseverlere bak sen seçimde ben vatan hainiydim degil mi oy vermedigim için

66
5
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Demirtaşa ziyarete giderken İnce de vatanseverdi senin gibi demi. Temellinin pkknın açıklamalarını oku sonra kendini bir daha sorgula.

yanıt3
yanıt20
gavaraci:

besleyin bakalim, besleyin. sonrada neden oy kaybi yasiyoruz diye düsünün

54
3
yanıtYanıtla
:

KIMIN ISBIRLIGI YAPTIGI ORTAYA CIKTI

48
6
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

oldu olacak haftada bır rus falan getırınde ıhtıyac gorsun.

40
1
yanıtYanıtla
maskesiz gerçek yüz:

sayın Bahçeli ve ülkücüler gördü mü not etti mi yoksa seçim günü sandık günü bir günlüğüne bu rezaleti unutacaklar mı

39
1
yanıtYanıtla
MEHMET:

ONLAR GÖRMEZ DUYMAZ BİLMEZ ÜÇ MAYMUNU OYNAR :))

yanıt0
yanıt0
Reis:

Bana şükredin benim sayemde bunlar gerisi gelecek daha

21
10
yanıtYanıtla
OGUZ:

kılıçdaroglunu yuhalayanlar linç girişiminde bulunan sözüm ona vatanseverler ne cevap verecek acaba bu duruma bu izni kim verdi

21
1
yanıtYanıtla
:

BANKAMATIKTEN PARA CEKIYAHLAR HEMEN SAVUNMAYA GECMIS

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title