Haberler
BBC

Teksas'ta Bir Kamyonda 8 Kişi Ölü Bulundu, 20 Kişi de Kritik Durumda

ABD'nin Teksas eyaletinde park halindeki bir kamyonda 8 kişi ölü bulundu.

ABD'nin Teksas eyaletinde park halindeki bir kamyonda 8 kişi ölü bulundu. Kamyondaki 28 kişi de aşırı sıcak ve susuzluk belirtileriyle hastaneye kaldırıldı.

San Antonio kentindeki bir Walmart mağazasının otoparkında fark edilen kamyondan çıkarılan 20 kişinin sağlık durumunun kritik olduğu, 8 kişinin ise daha iyi durumda olduğu belirtildi.

Emniyet yetkilileri kamyonun nereden geldiğini açıklamazken sürücünün gözaltına alındığını duyurdu.

Polis olayı insan kaçakçılığı vakası olarak değerlendiriyor.

San Antonio Emniyet Müdürü William McManus, olayın kamyonun yanından geçerken kendisinden su isteyen birini fark eden bir Walmart çalışanı tarafından polise bildirildiğini açıkladı.

Kamyondan çıkmayı başaran bazı kişilerin civardaki ormana kaçmış olabileceği değerlendiriliyor.

Yerel saatle gece yarısı fark edilen kamyonun içinde klima veya su olmadığı da açıklandı.

Emniyet Müdürü McManus yaşamını yitirenlerden ikisinin okul çağında çocuklar olduğunu da söyledi ve ekledi:

"Kamyondaki 38 kişinin de yaşamını yitirmemesi büyük bir şans."

BBC

Amerika Birleşik Devletleri San Antonio Teksas Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title