Haberler

    Samsung Galaxy S10'un Kamera Deliği İçin Mükemmel Ötesi Bir Uygulama: Energy Ring

    Güney Koreli şirketin amiral gemisi serisine özel üretilen uygulama, kamera deliği etrafında batarya düzeyini gösteriyor.

    20 Şubat 2019 tarihinde düzenlenen Unpacked etkinliği ile yeni amiral gemisi serisi akıllı telefonları; Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerini tanıtan Samsung, kullandığı çentiksiz Infinity-O ekranı ile fazlasıyla olumlu yorumları toplamıştı. Geliştirilen bir uygulama ise Samsung'un ekran teknolojisini bir üst düzeye taşıyor.

    Kullanıcılar tarafından; rengi, kalınlığı ve batarya düzeyi %25'in altına düştüğünde ne olacağı kişiselleştirilebilen bir uygulama olan Energy Ring, Galaxy S10 serisinin ekran içerisindeki selfie kamerasının etrafında bir halka yaratarak (S10 Plus'ta oval) kalan batarya düzeyini çok hoş bir şekilde gösteriyor.

    İstendiği zaman (örneğin film izlerken veya oyun oynarken) kapatılabilen ve istenildiğinde aktif edilebilen batarya halkası, Galaxy S10 kullanıcılarının vazgeçilmezi olacak gibi duruyor. Uygulamanın geliştiricisi IJP'nin daha önce de S8 ve S9 akıllı telefonları için batarya göstergeleri çalışmaları bulunsa da Galaxy S10'a özel ürettiği uygulama gerçek anlamda başarılı bir iş olarak karşımıza çıkıyor.

    Samsung Galaxy S10 akıllı telefonlarınız için Energy Ring uygulamasını indirip akıllı telefonunuza ayrı bir hava katmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Samsung Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title