Haberler

    Pixel Panties ile 8 Bit İç Çamaşırı Gerçek Oldu

    Ünlü bağış toplama sitesi Indiegogo’da 8-bit hayranları için ilginç bir proje başlatıldı.

    Furkan Yaldız - -

    Bildiğiniz gibi piyasada bazı kişiler tarafından tasarlanan birçok efsane filmlerin ya da oyunların 8-bit halleri mevcut. David Fincher'ın yönettiği Fight Club'dan efsane film Pulp Fiction'a kadar uzanan bu 8 bit çalışmaları son olarak iç çamaşır alanına kadar geldi. Geçtiğimiz günlerde ünlü bağış toplama sitesi Indiegogo'da 8-bit hayranları için ilginç bir proje başlatıldı. Portekizli iki tasarımcının başlatmış olduğu Pixel Panties adını taşıyan proje, dünyanın ilk 8 bit iç çamaşırı olarak dikkat çekiyor.


    Çocukluğundan beri 8-bit sevdalısı olan iki tasarımcı, dünyanın ilk 8 bit iç çamaşırı olan Pixel Panties için Indiegogo'da destek arıyor. Şu anda söz konusu proje 12.500 bin dolar hedefine ulaşmaya çok yaklaştı. Bitimine son 19 gün kalmasına rağmen Pixel Panties, 9.636 dolar toplamayı başardı. 8-bit hayranları için geliştirilen bu ürüne sahip olmak isteyen tüketicilerin, 25 dolar değerinde bağış yapması gerekiyor. Kampanya bitiminden sonra ise istenilen boyut ve renkteki ürünler tüketiciler ile buluşacak.


    Çılgın tasarımcıların hayallerini gerçekleştirmek için başlatmış olduğu projenin tanıtım videosu;




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    David Fincher Furkan Yaldız Pulp Fiction Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title