Haberler

Tekel Eski Çalışanları, Başkan Karayel'i Unutmadı

Tekel eski çalışanları, kısa süre önce mazbatasını alan Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel'e sürpriz ziyarette bulunarak, başkanlık sevincine ortak oldu.

Tekel eski çalışanları, kısa süre önce mazbatasını alan Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel'e sürpriz ziyarette bulunarak, başkanlık sevincine ortak oldu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 2 bin 638 oy alarak Hasköy Belediye Başkanı seçilen Hikmet Karayel, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. İlçenin önde gelen kanaat önderi ve aynı zamanda Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel, Tekel'in eski çalışanlarını makamında ağırladı. Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karayel, 10 günden bu yana görevde olduğunu ve bugünün çok özel ve anlamlı bir gün olduğunu ifade etti. Arkasında ahde vefanın olması hasebiyle Hasköy Belediye Başkanı seçildiğini hatırlatan Başkan Karayel, "Arkama dönüp baktığım zaman böylesine güzel dostluklar ve güçlü arkadaşlıklar olduğu müddetçe bizim sırtımız yere gelmez. Bazen kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamanlar olur ya, şu anda sizi hiçbir kelimeye sığdıramıyorum. Bu ziyaretiniz beni son derece onura etmiştir. Geçmişte birbirimize çok yararımız dokundu. Bugün de sizler ahde vefa örneğini gösterip beni yalnız bırakmadınız. İnşallah en kötü günümüz böyle geçer. Gerek seçim sürecindeki desteğiniz, gerekse şu anki ziyaretinizden dolayı siz değerli haziruna sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten sizin için ne yapsak azdır. Üzerimizde olan dualarınızla yarınlara umutla bakıyoruz. Ben her zaman sizlerin bir ağabeyi, bir büyüğü olarak buradayım. Kapımız tüm kadirşinas Hasköylü kardeşlerim gibi sizlere de ardına kadar açıktır. Belediyemiz, hizmet noktasında tüm halkımıza eşit mesafede hizmet etmeye devam edecektir" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Karayel Hasköy Tekel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title