Haberler

Tatilde aşka gelen Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile öpüşme pozunu paylaştı

Güncelleme:

Normalleşme sürecinin başlamasıyla soluğu Bodrum'daki evlerinde alan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, aşka geldi. Ciğerci ile öpüşürken çekilen bir fotoğrafını paylaşan Çıra'ya beğeni yağdı.

Futbolcu Gökhan Çıra ve iş kadını eşi Selin Ciğerci, 17 bin dolara özel jet kiralayarak Bodrum'daki yazlıklarına gitti. Şimdilerde eşiyle eğlenceli vakit geçiren Çıra, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşım yaptı.

ÖPÜŞÜRKEN POZ VERDİ

Arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiren Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci aşklarıyla da gündem oldu. Gökhan Çıra karısıyla öpüşürken çekilen bir pozunu "Tarifi yok aşkın" notuyla Instagram'dan paylaştı. Paylaşımına sarı lacivert kalp koyan Çıra, paylaşımını ise yoruma kapadı.

Tatilde aşka gelen Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile öpüşme pozunu paylaştı

TAŞIYICI ANNE YOLUYLA ÇOCUK SAHİBİ OLACAKLAR

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, "taşıyıcı anne" yoluyla evlat sahibi olmaya hazırlanıyor. Selin Ciğerci, geçtiğimiz ay Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Benim inşallah ikiz çocuklarım olacak. Beni sevenler bana dua etsin. Başka bir şey istemiyorum" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

Ümran:

Ya sizene günahsa onların günahı. Herkes kendine baksın. Niye insanları bu kadar aşağıliyosunuz yazık onların da hayatı var . Ben bile yorumlari okurken nasil üzülüyorum insan olarak bide onları düşünün

8
481
yanıtYanıtla
Ümran:

Günahlarınızla ilgilenin........

yanıt2
yanıt4
BELEK:

ÜMRAN SEN ÖNCE BİR DR GÖRÜNSEN İYİ GELİR

yanıt1
yanıt1
BELEK:

GÜNAHLARI SİZİN GİBİ DÜŞÜNCELERİ İŞLİYOR

yanıt2
yanıt0
Mustafa:

Mide bulandırıcı iğrenç neymiş saygı göstermeliymişiz tövbe est

133
7
yanıtYanıtla
Corono ( Covid-19):

Sonra neden benim gibi virüsler türüyuor diyorsunuz. Siz daha Kur''an ı hafife almaya devam edin. Daga neler gelecek sizin başınıza. Erkek erkeğe öpüşmek nedir olum ya ?

55
8
yanıtYanıtla
bilal gül:

nasıl bir mide var ya. . . . . . hiç mi erkek olduğu aklına gelmiyor???

51
5
yanıtYanıtla
ADA:

Midem çok fena bulandı ıyyyyyy

37
4
yanıtYanıtla
Rr:

Rezilsiniz baska Söz yok

33
5
yanıtYanıtla
KARADAĞLI:

ÇOCUĞA YAZIK ETMEYİN BARİ. .

28
8
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title