Haberler

Tarkan Instagram'dan küçük Eymen'in katledilmesine tepki gösterdi

Güncelleme:

Megastar Tarkan, annesi ve annesinin sevgilisi tarafından acımasızca katledilen 5 yaşındaki Eymen için sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak tepki gösterdi. Tarkan, "Yaşam hakkı canice elinden alınan Eymen için de hukuk, adalet diye haykıralım." dedi.

İzmir'de annesi ve onun sevgilisi tarafından acımasızca katledilen 5 yaşındaki Eymen, Türkiye'yi yasa boğdu. Tarkan da son dönemdi giderek artan kadın ve çocuk cinayetlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"SESSİZ KALMAYALIM"

Kendisi de bir süre önce bir kız çocuğu babası olan Tarkan, Instagram paylaşımında, bu tür cinayetleri önlemek için caydırıcı nitelikte ağır cezalar uygulanması gerektiğini savundu. Tarkan paylaşımında "Çocuk ve kadın cinayetlerini kanıksamayalım. Sessiz kalmayalım. Yaşam hakkı canice elinden alınan Eymen için de "hukuk, adalet" diye haykıralım. Hep haykıralım, hiç susmayalım, asla kanıksamayalım... Katiller hak ettikleri cezaları alana kadar. Çocukları, kadınları kollayan, koruyan daha büyük yasalar çıkana kadar" ifadelerini kullandı.

Tarkan Instagram'dan küçük Eymen'in katledilmesine tepki gösterdi

NE OLMUŞTU?

İzmir'de yaşayan 5 yaşındaki Eymen, annesi ve annesinin sevgilisi tarafından feci şekilde dayak yemişti. Küçük Eymen dayak sonucu hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Tarkan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

kara:

ağaç için sokaklara hemen dökülüyorsunuz. çıksanızya sokaklara şimdi ünlüler

15
1
yanıtYanıtla
AYNENN:

AMA MESELE AĞAÇ DEĞİLDİ İŞTE BE KARDEŞİM. . .

yanıt6
yanıt2
Yarcan:

Tarkan varya insan gibi insan,sanatçı gibi sanatçısın.Bir kere bar çıkışı yakalanmadın.Sansasyona karışmadın.

12
0
yanıtYanıtla
Ali:

Diyarbakirda evlatlarinin olmelerine karsi cikmak icin bekleyen , evlatlarini isteyen annelerin ellerinden öpüyorum..ana yuregi hic bir seyle ölçülmez..

7
1
yanıtYanıtla
Deliyürek:

İyide bu iş böyle kınamakla bilmem ne ile olmaz. Mutlaka İDAM gelmeli ve idamın olacağı suçlar belirlenmeli. . Özellikle çocuk katilleri vs.

5
0
yanıtYanıtla
Zubi:

Doğru nerede adalet yikamadiniz kaz dağlarında ki villaları? Madem adalet, hukuk diyorsun yasak olan yerleren''gece kondu''anlayacaksın dürüst olacaksin ki millet hadi deyince sana destek versin.

1
4
yanıtYanıtla
ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ,,,,,,,,:

SANA NE LO PANCAR KAFA, , , , , , , , ,

yanıt2
yanıt5
DJ BORİS BREJCHA:

TUTTURMUŞSUNUZ İDAM DA İDAM. ADAMI ASTINIZ NE OLDU YANİ ÖLDÜ GİTTİ . KOLAY KURTULUŞ. 2 GÜN SONRA UNUTULUR. . ORGANLARINI TEK TEK ALACAKSIN ONCA ORGAN NAKLİ BEKLEYEN VAR. BİR GÜN BÖBREĞİNİ, BİR GÜN CİĞERİNİ , KALBİNİ SÖKECEKSİN SONRA ATILSIN ÇÖPE.

yanıt2
yanıt0
H.G:

Hani idam ne oldu? Kimseden ses çıkmıyor bunlar idam edilse biraz olsun içimize su serpilecek. Kim idam yasasını yapacak oda belli değil

2
2
yanıtYanıtla
Ayşegül:

Tarkan seni çok severim dunya stari oldun hiç şimarmadin baba olunca anladın heralde evlat sevgisini şimdiye kadar hiçbir habere yorum yaptığını görmedim duymadım

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title