Haberler

Tarkan'dan Kaz Dağları'ndaki ağaçların kesilmesine şarkılı tepki!

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Tarkan ve Boğaziçi Caz Korosu, Kaz Dağları'ndaki ağaçların kesilmesine tepki olarak bir şarkı yayınladı. Uyan isimli şarkı sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Türk pop müziği sanatçısı Tarkan ile Boğaziçi Caz Korosu şefi Masis Aram Gözbek, Kaz Dağları'ndaki ağaçların kesilmesine tepki olarak şarkı yayınladı. Söz ve müziğin Tarkan'a ait olduğu şarkının düzenlemesi ise Gözbek'e ait.

"BİR OLURUZ GELİRİZ ÜSTESİNDEN"

Gözbek'in yönetimindeki Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosu tarafından seslendirilen Uyan adlı şarkı, sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı ve çok sayıda beğeni aldı. Tarkan da şarkıyı sosyal medya hesabından "Bir olur geliriz üstesinden, her şey mümkün eğer inanırsan" mesajıyla paylaştı.

Tarkan'dan Kaz Dağları'ndaki ağaçların kesilmesine şarkılı tepki!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Tarkan Haberler

500

Yorumlar (34)

BEKÇİ HÜSAM:

Tarkan asıl sen uyan. Bu olay aynı ''Gezipark'' oyunudur.

13
13
yanıtYanıtla
POLİS MÜLAYİM:

BEKÇİ HÜSAM , şu ''Gezi park '' olayları ne imiş ve ülkeye nasıl bir zarar vermiş ? Evet HSAM kardeş dinliyoruz !

yanıt7
yanıt7
YAVS:

BEKÇİ ÇOMARI HAVLAMA

yanıt1
yanıt0
Zubi:

Gezinin perde arkasını bilmeyen kaldı mi yaaa?Kardeşim sana yürekten katılıyorum bekçi huso ve beğeni butonuna basıyorum.

yanıt0
yanıt0
POLİS MÜLAYİM:

Ben kaldım ZUBİ . Yok öyle ''gezi olayını bilmeyen kaldı mı yaa '' deyipte bilmişlik yapmak . . . ANLAT , en azından googleden oku da yaz onu bile beceremiyorsun , çünkü fasa fiso . Biraz yürekli olun

yanıt1
yanıt1
Zubi:

Mulayim yok öyle armut pis ağzıma düş , yok öyle yatarak bilgi sahibi olmak. Arastir.

yanıt0
yanıt2
Erol TOPÇU:

Bu hadsiz önce sahip olduğu villaların nerelerde olduğunu, hangi orman arazileri talan edilerek yapıldığını ve oralardan bilmem kaç milyon tl lere evler aldığını bi açıklasın, sonra terketsin oraları, hatasını kabul etsin sonra peşinden bizde gidelim bu Tarkan efendinin.

12
13
yanıtYanıtla
MUSTAFA KOÇER:

EROL TOPÇU kardeş , sen açıkla . Açıkla da şu TARKAN rezil olsun (!) Haydi , ya Allah bismillah. . . Fiyatlarını da yaz ki suratı mos mor olsun

yanıt5
yanıt3
Er kişi:

Bu zat toplumsal hiç bir meseleye değinmezken, onca olaya sessiz kalırken ne hikmetse İstanbul seçimlerinde tarafgirlik yaparak bir sürü yaygara yapıyor, kazdağları için ciyaklıyor.Kendi villası için ağaç kesilince neden yaygara yapmıyor, sözde dünya starımız

11
12
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Tarkan Amerikada erkekle basıldığın günler unutulmadı önce erkek ol çakma

9
14
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title