Haberler

Tarım Kredi Koopertifi marketleri nerede? Tarım Kredi Kooperatifi adresleri

15 adet marketi olan Tarım Kredi Kooperatifi'nin yapılanmaya giderek market sayısını 500'e çıkaracağını duyurması, mevcut Tarım Kredi Koopertifi marketleri nerede ve Tarım Kredi Kooperatifi adresleri neresi gibi soruları akıllara getirdi.

Tarım Kredi Kooperatifi 2 yıl içinde market sayısını 500'e çıkaracak. Şuan sayısı 15 olan market sayısı 500'e çıkararak ucuz alışveriş yapma imkanı sunacak olan Tarım Kredi Koopertifi marketleri nerede ve Tarım Kredi Kooperatifi adresleri neresi gibi konuları sizler için mercek altına aldık. İşte Tarım Kredi Kooperatifi hakkında merak ettikleriniz…

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ YAPILANMAYA GİDİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kısıklı'daki satış mağazasından yaptığı alışverişin ardından gündeme gelen Tarım Kredi Kooperatifi, yeni yapılanmaya gidiyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, çiftçinin ürettiği ürünleri doğrudan tüketiciyle buluşturabilmesini istediklerini belirterek, "2017'de 1 şubeyle başlayan ve şu an 17'ye ulaşan, yıl sonuna kadar 50'ye çıkartacağımız market sayısını 2 yıl içerisinde 500'e ulaştıracağız." dedi.

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKETLERİ NEREDE?

Tarım Kredi Kooperatifi market adresleri:

BAKANLIK MARKET – ANKARA: Üniversiteler Mah. toplum Cad. Eskişehir yolu 9.km no:1 (Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kampüsü) ÇANKAYA/ANKARA
ULUS MARKET – ANKARA: Adnan Saygun Cad. Melike Hatun Camii Altı No:2/102 ULUS/ANKARA
TRABZON MARKET – TRABZON: TOKLU MAH.DEVLET SAHİL YOLU CAD.NO:161/A ORTAHİSAR/TRABZON
İLKADIM MARKET - SAMSUN: Kale Mah.Cumhuriyet Cad.No:20/A İLKADIM / SAMSUN
KIZILAY MARKET - ANKARA: Milli Müdafa Cad.No:18 (T.M.O Bahçesi) ÇANKAYA/ANKARA
REŞADİYE MARKET – ESKİŞEHİR: İstiklal Mah.Reşadiye Sk.No:6/A ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR
BAHÇELİEVLER MARKET – ANKARA: Bahçelievler Mah. Wilhelm Thomsen Caddesi no:7 ÇANKAYA/ANKARA
BALGAT MARKET – ANKARA: Ehlibeyt Mah.Ceyhun Atuf Kansu Cad.No:100/20 ÇANKAYA-ANKARA
NECATİBEY MARKET – ANKARA: Korkutreis Mah. Necatibey Cad. No:60 ÇANKAYA/ANKARA
ETİMESGUT MARKET – ANKARA: Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Cad. No:10 ETİMESGUT/ANKARA
MİTHATPAŞA MARKET – ANKARA: Fidanlık Mah. Sakarya Caddesi No:23 Kızılay ÇANKAYA ANKARA
KISIKLI MARKET – İSTANBUL: Kısıklı Mah. Kısıklı Cad. No:105 ÜSKÜDAR/İSTANBUL

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ SANAL ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR?

Tarım Kredi Kooperatifleri ürünlerine ulaşmak için (http://www.epttavm.com/tarim-kredi) adresine gidebilirsiniz.
Tarım Kredi Kooperatifleri ürünlerini almak için .

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Kısıklı Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (1)

İhsan şahin:

İstanbul Avcılar da market açmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title