Haberler

Tarihçi Yazar İlber Ortaylı: Kötü kitabın en kısa zamanda imha edilmesi gerekir

Güncelleme:

Tarihçi Yazar İlber Ortaylı, Pelin Batu'nun programına konuk oldu. Batu'nun sorularını yanıtlayan Ortaylı, "Kötü kitabın en kısa zamanda imha edilmesi gerekir." dedi.

Cahillikle ilgili sözleriyle uzun bir süre gündemden düşmeyen Tarihçi Yazar İlber Ortaylı, youtube üzerinden yayın yapan BİZ10 TV'deki Pelin Batu'nun programına konuk oldu. Pelin Batu'nun, Ortaylı'ya "Nasıl bir okuyucusunuz? Bir kitabı baştan sona okur musunuz?" sorusunu yöneltmesi üzerine "Bir kitabın okunacağı var, şöyle böyle okunacağı var, hiç okunmayacağı var." diyerek yanıtladı.

"BEŞ PARA ETMEZ KİTABI NE KOYAYIM?"

Batu, Ortaylı'nın sözlerine karşılık "Hiç böyle suçluluk duymadan atar mısınız?" demesi üzerine "Beş para etmez kitabı ne koyayım? Ben kitabı koyacak yer bulamıyorum" dedi.

"KÖTÜ KİTABIN İMHASI GEREKİR"

Ortaylı sözlerine "Kötü kitabı atarsın, atman da gerekir. Çünkü senden sonra çocuğun okur olmaz. Kötü kitabın en kısa zamanda imhası gerekir" diyerek devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İlber Ortaylı Pelin Batu Magazin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (9)

suat:

hristiyan ailenin güzel hristiyan kızı pelin batu. . özlemişiz seni. samimi bir inanandır kendileri. evlerinde her odada haç var. her daim rab kalplerinde. hayranlarıyım

2
5
yanıtYanıtla
neşe:

suat o ev ntv''deki röportaj görüntüleriydi hatırladım. kısaca birebir görmedin evlerini kameralarda görüneni anlatıyorsun farkındayız

yanıt1
yanıt0
tacoooo:

pelin hanım bebeğinin adını o yüzden mi rafael koymuşl yoksa? ben şok ben iptal! sanane kardeşim kaının dininden!

yanıt0
yanıt1
Stephen Bodzin:

Adamsın hazır ol da dinlenmen lazım senin

2
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

1 NUMARASIN SAYGILAR

2
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

bazı insanlar kopyalanabilse keşke böyle türkiye ye ara ara serpiştirilse

2
0
yanıtYanıtla
trakyalı:

mahmut tuncer önsözlü kitabın yeri neresi acep. . hemi de felsefe. . hocam bi deyiverse de bilsek. .

0
1
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Her önüne gelenin, topçusunun , popçusunun, mankeninin, yatak odasındaki yalanların olduğu kitap çıkardığı günümüzde her kitap okunmaz.

1
0
yanıtYanıtla
kenan mert:

bence . . . . ülkenin tümü teknolojiye aç tümü denize kumsala aç tümü yokluk görmüş çoktan çoğu okumamış okuyamamış giymemiş giyinememiş bir bez parçasıyla değişebilir karakterde 1 ev bir araba ile değişen parası oldugu zaman babasını tanımayan islamiyet altında karmaşık herkesin kendi yorumuna göre bir din anlayısı altında tarih ekonomi felsefe kimya türkçe hiç bir konuda tam bilgisi olmayan toplumuz. yazık oluyor halkımıza tarihi eserleri restore edicem diye neler yapılıyor neler kastamonu kalesii

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title