Haberler

Tanıtım videosu yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, birçok ülkeye satıldı

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul dizisinin devam niteliğinde olan Kuruluş Osman dizisi, yayınlanan fragmanıyla sosyal medyaya damga vurdu. Yalnızca bir tanıtım videosu yayınlanan dizi, farklı dillere çevrilerek dünyanın dört bir yanına satıldı.

Yayınladığı döneme damga vuran Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman dizisi izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in başrolünü oynadığı dizi, tanıtım videosuyla 5 farklı dile çevrilerek satıldı.

BİRÇOK DİLE ÇEVRİLDİ

Tanıtım videosuyla tüm dikkatleri üzerine çeken dizi, Türkiye'den önce Cannes'da basının karşısına çıktı. Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ'a ait olan dizi, Twitter, Facebook, Instagram ve Youtube'da beş günde 20 milyonun üzerinde izlendi. Teaser, başta İngilizce, İspanyolca, Arapça, Rusça ve Urduca olmak üzere birçok dile çevrilerek sanal alemde kısa sürede yayıldı.

Tanıtım videosu yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, birçok ülkeye satıldı

CANNES'E DAMGA VURDU

Diğer yanda Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve dünyanın en prestijli televizyon ve içerik fuarı olan MIPCOM'a katılan 'Kuruluş Osman' fuarın en çok konuşulan projelerinden biri oldu. Cannes caddeleri dizinin afişleriyle donatılırken, yapımcı Mehmet Bozdağ ve başrol oyuncusu Burak Özçivit yabancı basından büyük ilgi gördü. Fuar alanına kurulan otağ çadırında ise fuara katılanlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kuruluş Osman dizisi yurt dışında "The Ottoman" adıyla yayınlanacak.

Tanıtım videosu yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, birçok ülkeye satıldı

Tanıtım videosu yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, birçok ülkeye satıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Burak Özçivit Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (36)

Yorumcu:

Oturmuş dua ediyor Allah''ım dizi tutsun diye. İnşaallah tutmaz da dizi yayından kaldırılır.

7
49
yanıtYanıtla
1234:

İnsanları kandırmanın en güzel yolu Din

yanıt6
yanıt20
.................:

Sana batan ne dizi tutmazsa sen ne elde edecen genlerinde problem var heralde

yanıt36
yanıt2
Mehmet:

Büyük ihtimalle gene gercege uzak klasik türk milliyetci abartisina Film olmustur.

7
45
yanıtYanıtla
dadaşım:

gerçeğe uzak derken haklısın adamlar 600 sene dünyaya hükmetmiş abartmışlar tövbe tövbe, sende amerikan filmlerini izlersin sıkıntı etme kanal çok

yanıt37
yanıt1
adını değiştir:

sana göre hollywood filmleri gerçeğe yakın demi bir rambo ile işi hallediyor hatta süpermanları var adamların :) ve hatta kızıldereliler kötü kovboylar iyi :) vs vs. bu gibi kendi tarihinden nefren eden mahlukatları gödnereceksin gitsinler hayran oldukları yerlere

yanıt29
yanıt2
YUSUF:

BİZ TÜRKLERİN TARİİNİ ANLATIYOR ARAMIZA GİREN SIZMALARIN ZORUNAMI GİDİYOR

yanıt37
yanıt2
Beyin Bedava:

. ''Türk'' Kelimesindeki T büyük yazılır. gerçeklikten önce dilini öğren. Sen gerçekğe yakın olan örümcek adamı star warsı izle

yanıt8
yanıt1
burhan:

başarılı olur inşallah

27
2
yanıtYanıtla
saygıvedestek:

dünyanın en iyi dizilerinden biri olacak , diriliş ertuğrulu da geçecek bu dizi , türk milleti adına ulusal anlamda büyük önem taşıyan ve tarihimizin en şanlı zamanlarının anlatılacağı bu diziye herkesin saygı duyması ve destek vermesi gerekmektedir.

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title