Haberler

Taner Yıldız'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Uzan Ailesi Beni Tehdit Etti

Güncelleme:

ÇEAŞ ve KEPEZ'e el konulduğu dönemde Enerji Bakanı olan Taner Yıldız, Uzan Ailesi tarafından tehdit edildiğini açıkladı: Kemal Uzan bana "İşlerimize mani oluyorsun, gençsin, dikkat etsen iyi olur" dedi.

ÇEAŞ ve KEPEZ'in imtiyaz hakkının feshedildiği dönemde Uzan Ailesi tarafından tehdit edildiğini açıklayan dönemin Enerji Bakanı Taner Yıldız, randevu alan Kemal Uzan'ın kendisine "Biz hancıyız siz yolcu. Biz çok milletvekili, çok siyasetçi gördük. Bize hep böyle baştan derler sonra pes ederler" dediğini ileri sürdü.

"KEMAL UZAN BENDEN 2003'TE BENİ TEHDİT ETTİ"

Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gaziantep Üniversitesi Yeniler Topluluğu tarafından düzenlenen ' İnsanımız ve Türkiye'nin vizyonu' konulu konferansa katıldı. Atatürk Kültür Sahnesinde gerçekleştirilen konferansta konuşan Taner Yıldız, 2003 yılında randevu alan Kemal Uzan tarafından tehdit edildiğini söyledi.

"İŞLERİMİZE MANİ OLUYORSUN, BİZ HANCIYIZ SEN YOLCU"

Kemal Uzan'ın konuşmasına nazik ve kibar bir üslup ile başladığını belirten Yıldız, Uzan'ın üslubunun değişerek sertleşmeye başladığını söyledi. Yıldız, konuşmanın devamında ise Uzan'ın kendisine "Siz bizim bazı işlerimize mani olmaya başlamışsınız. Biz hancıyız siz yolcu. Biz çok milletvekili, çok siyasetçi gördük. Bize hep böyle baştan derler sonra pes ederler O yüzden sen akıllı birine benziyorsun, gençsin de istikbalin de parlak görülüyor. Bence dikkat etsen iyi olur" dediğini açıkladı. Yıldız, Kemal Uzan'ın söylemine ise "Bir dakika üslubunuz değişti o zaman. Ben sizin yaşınız ile ilgili ciddi tedirginlik sahibiyim. Sağlığınızdan da sıkıntılıyım" cevabını verdiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Taner Yıldız Kemal Uzan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title