Haberler

Survivor'ın Tescilli Şampiyonu Turabi, Yarışmadan 2 Milyon TL Kazandığını Söyledi

Güncelleme:

Survivor'ın tescilli şampiyonu Turabi, katıldığı yarışmalardan 2 milyon TL ve bir ev kazandığını söyledi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu'Survivor' yarışmasına üç kez katılıp iki kez şampiyon olmayı başaran Turabi Çamkıran Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Çamkıran, katıldığı yarışmalardan yaklaşık 2 milyon TL ve bir ev kazandığını söyledi.

"2 MİLYON TL VE BİR EV KAZANDIM"

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Turabi Çamkıran, 2. Sayfa programına samimi açıklamalarda bulundu. Çamkıran, "Yarışmadan kazandığım bütün parayı aileme harcıyorum. Ben Hiç bir zaman parayı sevmedim. Aileme verdiği parayı da sormuyorum. Ödüllerden 1 milyon kazandım, ve bir ev kazandım. Ayrı haftalıklar da var. 2 milyon TL ve bir ev kazandım.

Survivor'un Tescilli Şampiyonu Turabi, Katıldığı Yarışmalardan 2 Milyon TL Kazandığını Söyledi

"YARIŞMA TEHLİKELİ"

Amerika'nın MTV kanalında yayınlanan The Challenge 'War of the Worlds'e katılan Turabi, yarışmalar tehlikeli olduğu için prim verdiklerini söyledi. Ünlü yarışmacı bu yarışmanın asıl ödülünün 1 milyon dolar olduğunu söyledi.

Survivor'un Tescilli Şampiyonu Turabi, Katıldığı Yarışmalardan 2 Milyon TL Kazandığını Söyledi

İşte Turabi'nin konuşmalarından satır başları...

"ZOR BİR YARIŞMA"

Çok zor bir yarışma 2 bölümü bitti. Geriye 6 bölüm kaldı. Artık nereye kadar gittim, elendim mi, elen medim mi? göreceğiz….Burada katıldığım yarışma ile oradaki yarışma çok farklı. Burada açlıkla savaşıyoruz, orada akıl cesaretle.

Survivor'un Tescilli Şampiyonu Turabi, Katıldığı Yarışmalardan 2 Milyon TL Kazandığını Söyledi

"YARIŞMAYI HOLLYWOOD EKİBİ YAPIYOR"

İnanılmaz yarışma Hollywood ekibi yapıyor, her yarış aksiyon gibi. Ama ben bu yarışma boyunca hiçbir şeyden korkmadım.

Survivor'un Tescilli Şampiyonu Turabi, Katıldığı Yarışmalardan 2 Milyon TL Kazandığını Söyledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Turabi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

AKIL BE AKIL:

işte böyle adamlara prim yaptırıyorlar. . . eğitim kültür nezaket sıfır bir şahıs. . . .

61
15
yanıtYanıtla
Murat han:

İzleme o zaman.bilgi yarışmasina cikmiyor ki show programına cikiyor oda showunu yapiyor.sen yapabiliyosan sen çık

yanıt5
yanıt4
YAVUZ:

YARIŞMA BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI MI YOKSA GÜÇ VE KUVVETE DAYANAN YARIŞMA MI. . . . YORUMUN ÇOK MANTIKSIZ VE ALAKASIZ BİR YORUM!!!

yanıt5
yanıt8
sam:

yakında bunları mumla arayacaksın

yanıt4
yanıt12
LAHANA FOX:

NEYİN YARIŞI . BAŞ ROLDE . YAHUDİ . UŞAĞI . ACUN . UYUNCULAR Bİ AVUÇ ÇAPULCU .. HEDEF TÜRKÜN AHLAKİ GENETİĞİNİ BOZ . NE DENİRSE AZ.

27
8
yanıtYanıtla
anıl:

dünyanın adaleti bu işte bukadar para kazanacak ne yapıyo bu ınsanlar 30 yıl çalışan bir ev dahi alamıyo çok yazık

30
2
yanıtYanıtla
Jerzy:

Senin ev alamamayın bedelini Turabimi ödeyecek.Senin muhatabın yukardaki o sana layık görmüyorsa biz ne yapalım suçu kendinde ara.

yanıt1
yanıt0
beyko:

KAZANDIĞINDAN NE KADAR VERGİ VERMİŞ MERAK ETTİM.

15
7
yanıtYanıtla
ahmet:

üretime gerek yok youtuber falan olun yada siyasetci olun

19
1
yanıtYanıtla
KOMPLOCU:

ALLAH KORKUMUZ OLMASA SİYASETÇİ OLUNUR ASLINDA, AĞZIYIN İYİ YALAN YAPMASI LAZIM AMA.

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title