Haberler

Survivor'un çekimlerinin yapıldığı Dominik'te 5 kişide koronavirüs vakası görüldü

Güncelleme:

Çin'de başlayan ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği koronavirüs vakası son olarak Survivor'un çekimlerinin yapıldığı Dominik'te 5 kişide görüldü. Acun Ilıcalı ise vakaların ardından nasıl önlemler alacağı konusunda bir açıklama yapmadı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüs, 5 bin 400'ün üzerinde insanın hayatını kaybetmesine sebep oldu. Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs Dominik Cumhuriyeti'nde de görüldü. Survivor çekimlerin gerçekleştiği Dominik'te ne tür önlemlerin alınacağı ise merak edilmeye başlandı.

DOMİNİK'TE 5 VAKA VAR

Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve 200 bine yakın insana bulaşırken 5 bine yakın insanın ölümüne sebep olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) etkisini göstermeye devam ediyor. Virüsün başladığı Çin'de hayat normal seyrine geri dönerken vakaların arttığı ülkelerde geniş güvenlik önlemleri alınmaya başlandı. Koronavirüs son olarak Dominik Cumhuriyeti'nde görüldü. Dominik'te yaşayan 5 kişide virüs tespit edildi ve önlemler hat safhaya çıkarıldı.

Survivor'un çekimlerinin yapıldığı Dominik'te 5 kişide koronavirüs vakası görüldü

ACUN SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Yıllardır Dominik Cumhuriyet'inde Survivor adlı yarışmasının çekimlerini gerçekleştiren televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ne yapacağı ise henüz bilinmiyor. Ilıcalı, konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

YARIŞMADAN ELENEN İSİMLER NE YAPACAK?

Koronavirüs hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, virüsün yayılmaması için yut dışından gelen kişilerin 14 gün boyunca kendilerini evlerinde izole etmeleri gerektiğini söyledi. Koca'nın bu açıklamasının ardından Survivor'a veda edip Türkiye'ye geri gelmesi gereken yarışmacıların nasıl bir önlem alacağı ise merak konusu oldu. Survivor'da adaya son veda eden isim ise Ünlüler takımından İrem Akın olmuştu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Dominik Cumhuriyeti Koronavirüs Haberler

500

Yorumlar (7)

Adınızı yazın:

Acun Ne yapacak ?Yarışmayı iptal edip dönecekler kaldığı sürece yaıışmacılarının hayatını riske atacak . Birde bu korona vürüsü hiç ciddiye alınmıyor Neden ?????? İlla toplu ölümlerin yani bir günde 500 insanın bir ülkede ölmesimi insanı tedbir almaya zorlucak . Sıkı yönetim olmalı kimse evden. Dışarı çıkmamalı hayat üç ay durmalı ama anlayan yok . Oüç ay içinde yanlızcana sağlıkçılar ve polisler iş yapmalı sıkı yönetim olmazsa ölümlerin çoğalması an meselesi

22
20
yanıtYanıtla
NE BİLEM NE DİYEM:

Adamın dediğini niye beyenmediniz ki? Bizans döneminde olan bir veba salgınında nüfus dört ayda yarıya inmiş. Günde 5-10 bin ölü tahmin ediliyor. Tahmin ediliyor çünkü kayıt tutanlar da ölmüş. Böyle olunca mı ''iş ciddi'' diyeceksiniz?

yanıt17
yanıt2
BUNAK:

ACUN ÜLKEME DÖNME KAL. ORDA

10
9
yanıtYanıtla
Yasemin:

Çok güzel bir yorum olmuş

yanıt1
yanıt0
Sanane adımdan:

SJSJXJJSHS İNANANLAR VARMI CİDDEN YOK NEYMİŞ 5 KİŞİDE VİRÜS TESPİT EDİLMİŞ LAN ADADALAR VİRÜSÜ KİM BULAŞTIRCAK BİRAZ MANTIKLI OLUN YALAN HABER

2
8
yanıtYanıtla
Son istasyon:

İnş topunuz gelemezsiniz buraya!

2
0
yanıtYanıtla
corci:

asıl survivor burada kardeşim, oturun oturduğunuz yerde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title