Haberler

Kız arkadaşını öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı

Güncelleme:

Sultangazi'de kendisinden ayrılmak istediği için kız arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen şüpheli ve kaçmasına yardım eden arkadaşı, Ankara'da yakalandı.

Sultangazi'de kendisinden ayrılmak istediği kız arkadaşı Gülen Pamukçu'yu bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen şüpheli ve kaçmasına yardım eden arkadaşı, Ankara'da yakalandı.

POLİS ADIM ADIM İZ SÜRDÜ

Alınan bilgiye göre, Gülen Pamukçu (27) dün gece saatlerinde Sultangazi'deki evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, teknik ve fiziki takip sonucunda cinayet zanlısının, Pamukçu'nun Ankara'da yaşayan erkek arkadaşı Ali U. (32) olduğunu tespit etti.

ANKARA'DA SUÇÜSTÜ YAPILDI

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Ali U'yu Ankara'da yakaladı. Ekipler, Ali U'nun İstanbul'dan Ankara'ya kaçmasına yardım ettiği iddia edilen arkadaşı Mustafa E'yi de gözaltına aldı.Şüphelinin, yedek anahtarla Pamukçu'nun evinin kapısını açarak içeriği girdiği, aralarında çıkan tartışma sonucu Pamukçu'yu bıçakla öldürdükten sonra kaçtığı öğrenildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler, Gaziosmanpaşa Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Sultangazi Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

vatandaş:

fotodaki sağdaki polis yeğenimdir. onunla gurur duyuyoruz o yakalamadı ama olsun böyle insanlara zarar vermeyelim. sizi seviyorum selam dua ile

5
0
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

O POLİS BENİM DE YEGENİMDİR SELAM OLSUN!DUALARIMIZ HEEEEEEP AMA HEP ONLAR İÇİN.

yanıt4
yanıt0
Bekirliden bekir:

20yilyat pislik

2
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

SAVUNMASI HAZIR SÖYLEYEYİM , NİŞANLIYKEN BENİ ALDATTI

1
0
yanıtYanıtla
cevo:

önce yüz ver umut ver sonra SIKILDIM ayrilmak istiyorum,,,sonrada delik desik olarak tahtali köy . geri zekali kiz

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

önce adam sanmış madam çiktığını görünce ayrılmak istemiş senin gibi odun anlamazki

yanıt2
yanıt0
Ccccc:

Gerizekalı şerefsiz öldürmesi mi gerekir

yanıt1
yanıt0
öfkeli:

Allah''sız vicdansız, merhametsiz. . Allah''ın verdiği canı kimin almak haddine? Ayrıca ne yaşadıklarını nereden biliyorsunuz bu kadar kolay mı ya

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title