Haberler

Sultanahmet'e çakarlı araçla gelen 2. Abdülhamid'in torunu "Yolun yolumuzdur şehzadem" sloganlarıyla karşılandı

Güncelleme:

Osmanlı padişahlarından 2. Abdülhamid'in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Padişahın ölüm yıl dönümü sebebiyle Sultanahmet'te fesli bir grup tarafından karşılandı. Hazırlanan karşılamada, "Yolun yolumuzdur şehzadem" sloganları atılırken, Osmanoğlu'nun Sultanahmet'e çakarlı araçla gelmesi de dikkat çekti.

Ölümünün 103. yıl dönümü için 2. Abdülhamid'in türbesi önünde toplanan Devlet-i Aliyye Ocakları üyeleri, padişahın 4. kuşaktan torunu ve kurucu başkanları Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'nu mehter takımı ve "Yolun yolumuzdur şehzadem" sloganlarıyla karşıladı.

Sultanahmet'e çakarlı araçla gelen 2. Abdülhamid'in torunu 'Yolun yolumuzdur şehzadem' sloganlarıyla karşılandı2. Abdülhamid'in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu.

OSMANOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE AYASOFYA'YA YÜRÜDÜLER

Görüntülerde, ellerinde 'Devlet-i Aliyye Ocakları' yazılı pankartlar ve başlarında fes bulunan bir grubun Sultanahmet'e çakarlı araçla gelen Osmanoğlu'nu karşıladığı, daha sonra Osmanoğlu öncülüğünde Ayasofya'ya yürüyüş geçekleştirildiği görülüyor.

Görüntülerin 10 Şubat'a ait olup 13 Şubat'ta paylaşıldığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kayıhan Haberler

500

Yorumlar (188)

Budun:

Istekde istemesekde osmanli gelecek !!!

109
124
yanıtYanıtla
Realist:

Öyle bir grup düşünün ki yönetimde söz sahibi olmayı değil, yönetilmeyi istiyor. ''Vatandaş'' değil, ''tebaa'' olmak istiyor. Söz hakkım olmasın, her şeye bir adam karar versin istiyor. Yazıklar olsun ne diyim

yanıt56
yanıt13
haluk abi:

Okumayı yazmayı öğren ondan sonra yorum yap

yanıt27
yanıt5
;:

NAH GELIR

yanıt38
yanıt11
Evet:

Uykudayken yorum yazma kardeşim

yanıt21
yanıt6
ali veli kırk dokuz elli:

Dedem KURTULUŞ SAVAŞI GAZİSİ, kardeşi SARIKAMIŞ ŞEHİDİ. . . CUMHURİYETİ KORUMAK İÇİN SIRADAYIM.

yanıt52
yanıt10
Haldun:

Haluk efendi okumayı yazmayı bilmese okuyup sonrada yorum yazmazdı, eğer kastettiğin eksik kelime yazdığı ise sana tek sözüm var senin gibi kelimeleri tam yazmış ama adam olamamış insanları küçümseyen birinden daha önemlidir eksik ve yanlış yazılmış yorumlar

yanıt8
yanıt16
Mert Ören:

Osmanlı sülalesinden birimi başa geçerek ülkeyi yönetecek. Onumu demek istiyorsun.

yanıt12
yanıt3
civi:

herkes gider mersine, bunlar gider tersine.

yanıt17
yanıt2
Tarik:

Osmanli da hirsizlik buyuk suctu.gelsede ilk padisahin kellesi gitse

yanıt3
yanıt3
Tüm 188 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title