Haberler

Star TV, Kaçma Birader Filmindeki Atatürk ve Anıtkabir Repliklerini Sansürledi

Güncelleme:

Star TV'de yayınlanan 'Kaçma Birader' filminde yer alan karakol sahnesinde Anıtkabir ve Atatürk replikleri sansürlendi.

Star TV'de önceki akşam yayınlanan 'Kaçma Birader' filminde yer alan karakol sahnesindeki Anıtkabir ve Atatürk replikleri kesildi. Genç karakterin "Atatürk ile görüşecektim. Ne, Atatürk öldü mü? Hayır Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor" sözleri hakaret ve küfür olmamasına karşın sansürlendi.

KANAL TARAFINDAN SANSÜRLENDİ

Cumhuriyet'in haberine göre, 4 Mart 2016'da vizyona giren, senaryosunu Emrah ve Murat Kaman'ın yazdığı, başrollerini Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Nejat Uygur ve Necip Memili'nin paylaştığı Kaçma Birader filmi, önceki akşam Star TV yayınında sansürlendi.

Star TV, Kaçma Birader Filmindeki Atatürk ve Anıtkabir Replikleri Sansürledi

KARAKOL SAHNESİNDE DİKKAT ÇEKEN SANSÜR

Yozgat'tan İstanbul'a gelen bir ailenin İstanbul Taksim maceralarını işleyen filmdeki karakol sahnesi kesildi. Karakol sahnesinde aile, çocuklarının kaybolduğunu bildirmek için karakola gidiyor. Komiser, 24 saat geçmeden yasal olarak işlem yapılamayacağını bildirince Emrah Kaman'ın canlandırdığı karakter, "Hayır ben de bunu anlamıyorum. 2-3 saat değil de 10 gün desek nereden bilecek bu amir? İlla Ankara'daki nüfuzlu dostlarımızı mı arattıralım yani" diyor. Komiser "Sen beni tehdit mi ediyorsun, gel ara" deyince genç "Ankara'yı" arıyor.

Star TV, Kaçma Birader Filmindeki Atatürk ve Anıtkabir Replikleri Sansürledi

KARAKOLDAKİ ATATÜRK REPLİKLERİ KESİLDİ

Bu esnada yapılan kesme nedeniyle seyirci, "Anıtkabir mi? Atatürk ile görüşecektim. Ne, Atatürk öldü mü? Hayır Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor" sözlerini izleyemedi. Sahnede herhangi bir küfür veya hakarete yer verilmemesine karşın Atatürk ile ilgili sözlerin sansürlenmesi dikkat çekti.

Star TV, Kaçma Birader Filmindeki Atatürk ve Anıtkabir Replikleri Sansürledi

Star TV, Kaçma Birader Filmindeki Atatürk ve Anıtkabir Replikleri Sansürledi

Kaynak: Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Anıtkabir Star Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (180)

Kasım6:

TAĞUTA TAPMAYIN SİZİ YOKTAN VAR EDEN ALLAH’A TAPIN BİR MATERYALİSTE ATAM DERSENİZ AHİRETTE ONUNLA HAŞROLURSUNUZ UYUMAYIN UYANIN

23
48
yanıtYanıtla
Kasım10:

Aslinda sana buradan soylemek istedigim o kadar cok sey var ki! Lakin anlamazsin. Sizin beyniniz özürlü.

yanıt16
yanıt4
MU-AY:

KASIM6: cahil. adam. bizler. puta. tapmıyoruz. onun bıraktığı. icrahatkara. ve. mirasa. tapıyoruz. TANRI. ile. aramızdaki. ilişki. kimseyi. senin. gibi. cahilleri. ilgilendirmez. günahda. bizim sevapda bizim.

yanıt14
yanıt6
Liseli:

Bu ülkenin kurulmasına önderlik eden Mustafa Kemal Atatürk''ü ve aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Bu ülkede yaşayıp onların değerlerine sahip çıkamayanları ise kınıyorum. Ülkemizin durumu hiç iyiye gitmiyor.

55
11
yanıtYanıtla
Liseli:

Gerçekten lise öğrencisi olmama rağmen sizden daha bilinçli bir vatandaş olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Evet gerçekten lise öğrencisiyim hala kafası basmayan sizin gibi tipler için açıklama yapmak istedim:))))

yanıt9
yanıt3
111:

neyi kurdunuz be ptt bile 250 sene önce kurulmuş asker zaten burdaydı üstüne konduk desene ddyolları bile 300 yıllık gençsin tazesin bilmezsin bunları

yanıt4
yanıt6
Gündem-Bugün:

Bu liseli geç karşısında elle tutulur tek bir laf söyleyemeyip boş teneke gibi tangur tungur edenler Beyrut'' u Fransa''nın başkenti, Kıbrıs''ı ise Karadeniz'' de bir ada zanneden cahiller topluluğundan başka bir şey değiller. Cahille tartışmaya girmek dünyanın en abes işidir.

yanıt2
yanıt0
Huzur islamda:

Çok isabetli bir sansür olmuş. Bayramlarda kanalların üstünden de kaldırılması gerek. Hepimizin ortak değeri olan Türk bayrağının kullanılması yeterlidir. .

16
46
yanıtYanıtla
selver korkut:

bu kadarda olmazki !

yanıt12
yanıt6
Tarafli....:

Gerzek! Önce o bayragi Kim bayrak yapti bunu dusun ...ve sonra Mustafa Kemali ve tum sehitlerimizi saygiyla an....Bayrak esittir Mustafa Kemal.....nankörler......cok pisman olacaksiniz coook.....

yanıt6
yanıt0
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title