Haberler

Yelken Optimist Türkiye Şampiyonası İskenderun'da Sona Erdi

Yelken Federasyonu'nun 2006 Yılı Faaliyet Programında Yer Alan Ve 30 Yıl Aradan Sonra İskenderun'un Arsuz Beldesi'nde Yapılan Yelken Optimist Türkiye Şampiyonası Sona Ererken, Dereceye Girenlere De Ödülleri Düzenlenen Törenle Verildi.

Yelken Federasyonu`nun 2006 yılı faaliyet programında yer alan ve 30 yıl aradan sonra İskenderun`un Arsuz Beldesi`nde yapılan Yelken Optimist Türkiye Şampiyonası sona ererken, dereceye girenlere de ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Müsabakalara, 19 İlden, 34 kulüp ve 7-15 yaş arası toplam 163 sporcu katıldı.

Yarışlar sonunda dereceye giren sporcuların isimleri ise şöyle: ¨Erkeklerde birinci Muğla`dan Ali Can Keleş, ikinci İstanbul`dan Okan Arın, üçüncü İzmir`den İlber Gündüz, kızlarda birinci İzmir`den Melis Baykan, ikinci İstanbul`dan İpek Naz Özden, üçüncü İzmir`den Leyla Yurtsever.¨

Ayrıca müsabakalar sonunda, kategorilerinde dereceye giren sporculardan Ali Can Keleş, Okan Arın, Melis Baykan, İpek Naz Özden ve Mehmet Türkmen, Ülkemizi, Avrupa Şampiyonası`nda temsil etmeye hak kazandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title