Haberler

Volkan Demirel, Sözleşme Teklif Edilmezse Futbolu Bırakacak

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, gelecek sezon sonunda sözleşme teklif edilmezse futbola veda edecek.

Fenerbahçe'de sözleşmesi gelecek yıl sonunda bitecek olan Volkan Demirel 3 yıl daha futbol oynamadan futbolu bırakmak istemiyor. Daha önce Galatasaray'da forma giyen Brad Friedel'i sürekli olarak örnek veren Volkan dostlarına, "O 42 yaşına kadar oynadı. Mondragon 40 yaşına kadar oynadı. Schwarzer diye bir kaleci 40 yaşında Chelsea'ye transfer oldu. Ben de en az 38'e kadar oynamak istiyorum. Aslında 40'ı da deviririm ama önce 38'e kadar bir oynayıp göreyim, bakalım neler olacak" diyor.

EMRE GİBİ OLMAK İSTEMİYOR

Fakat son dönemde yaşanan gerginlikler ve Yıldırım'ın şampiyonluk kaçarsa, "faturasını futbolcular öder" sözleri Volkan'ın da canını sıkmış durumda. Kulübün Brezilya Milli Takımı'nın kalecisine yaptığı teklifin yanı sıra bu sezon şampiyonluğun kaybedilmesi durumunda Başkan'ın nasıl bir yol haritası çizeceği de tecrübeli kaleci tarafından yakından takip ediliyor. Emre'nin başına gelen gibi bir sıkıntı ile yüzyüze kalmaktan korkmuyor da değil. Volkan'ın gelecek yıl bitecek olan sözleşmesi Fenerbahçe tarafından yenilenmezse futbolu bırakmaya kadar varan bir sürecin yaşanabileceği de konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Galatasaray Fenerbahçe Mondragon Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

JOHN:

SAHALARDA AYI GÖRMEK İSTEMİYOZ

18
23
yanıtYanıtla
Ayi nin akli simdi calismaya basladi:

Volkan da jeton yeni düsmeye basladi yas artik aldi gidiyor oynacagi 1 -diyelim ki 2 sene sonra ? Sonra normal hayata dönecek, Fener formasini cikaracak, türkiye de her futbolcu gibi futbol oynamazsan seyirci ve Klüp tarafindan unutulursun, sonra , sonra ortada sana kin besleyen , sana öfke duyan o kadar Millietci ve Ülkücü var ki, bunlar seni bir gün bir kösede kistirip bicaklar veya vururlar , ölmezsen , sakat olarak Türkiye de yasarsin, adamin jetonu simdi calismaya basladi, bravo Ayi ya.

10
17
yanıtYanıtla
Olacaklar belli:

Yayindan kaldir diyen arkadasslar herhalde bu ayi Futbol hayatini biraktiktan sonra onun yaninda gezmeye baslarlar, ayi yi korumak icin (Sanmam, cünkü bu arkadaslarda bu ayi yi unutup kendi hayatlarini yasamaya devam ederler) Olacaklar simdiden belli bu ayi futbolu birakti 1 yil gecti, bu yayindan kaldir diyenler onu unuttu sonra bu ayi yi bir kösede Ülkücü Derneklere ait kisiler buz herif in kisine bakacaklar. Hodri meydan önleyin 24 saat koruyun bu ayi yi.

yanıt6
yanıt1
furkan01:

insallah birakirda bi pislikten kurtuluruz

14
8
yanıtYanıtla
ANTİ AYI:

AZİZE SÖZLEŞME YAPAR AYI YA BALINI VERİR

13
8
yanıtYanıtla
Gitsin:

Gitsin ya nereye giderse gitsin, Avrupaya mi, Afrikaya mi, Asya ya mi, Amerikaya mi, gitsin.

12
4
yanıtYanıtla
EMRE:

kutuplarda oynasın

3
4
yanıtYanıtla
fatih de bıraksın:

fatih bıraksa daha iyi olurdu görmek istemiyoruz yüzünü artisliğini

4
1
yanıtYanıtla
bragasarayli:

senin yüzünü´kim görmek istiyor

yanıt1
yanıt0
bragasarayli:

aslaniim koccum hic korkma sen bir ömür bizimlesin birak cakallar ulusun

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title