Haberler

Trabzonspor Konya'ya 3 Puan İçin Gitti

Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in 24. Haftasının Açılış Maçında Yarın Deplasmanda Konyaspor ile Yapacağı Maç İçin Konya'ya Gitti.

Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in 24. haftasının açılış maçında yarın deplasmanda Konyaspor ile yapacağı maç için Konya'ya gitti.

Pegasus Hava Yolları'na ait tarifeli uçak ile saat 10.30'da Ankara'ya hareket eden bordo-mavili takım, buradan da karayoluyla Konya'ya gidecek. Takımın kafile başkanlığını Genel Koordinatör Kenan Sönmez ve Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu yapıyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Konya deplasmanına 20 futbolcusunu götürürken, Tolga Seyhan uzun süren sakatlığının ardından ilk kez kadroda yer aldı. Kırmızı kart cezası nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyecek olan Erdinç Yavuz ise kadroda yer almadı.

Konya'da Rixos Hotel'de konaklayacak olan Trabzonspor bu akşam saat 19.00'da Konya Şekerspor Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak bir antrenman gerçekleştirecek.

Trabzonspor Profesyonel Şube Menejeri Necmi Perekli, havaalanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 3 maçlık galibiyet serisine geçen hafta Vestel Manisaspor karşısında ara verdiklerini belirterek, bu seriye kaldıkları yerden devam etmek istediklerini söyledi. Perekli, Konyaspor'un gücünü bildiklerini ve buna göre önlem aldıklarını ifade ederek, "Konyaspor'un gücünü biliyoruz ve buna göre önlemlerimizi aldık. Konyaspor 6 maçlık kötü bir seri yakalasa da biz rakibimizin gücünü biliyoruz. Ligde zor günler geçiriyorlar ve bize karşı oynayacakları maçta çıkışa geçmek isteyeceklerdir. Bizde yakaladığımız güzel havayı bozmak istemiyoruz ve kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Bu maça iyi hazırlandık 3 puanı alıp Trabzon'a dönmek istiyoruz" dedi.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya, "Tolga, Jabi, Tayfun, Çağdaş, Mustafa Keçeli, Hüseyin, Serkan, Ayman, Gökdeniz, Umut ve İbrahim Yattara" ilk onbiri ile çıkması bekleniyor.

(GÖK-ÖS-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title