Haberler

Trabzonspor'a Sylva Müjdesi

Trabzonspor'un Kaleci Tony Sylva'ın Transfer Edilmesi İçin Yaşadığı Belirsizlik, FIFA'nın Geçici Lisans Verme Kararı Almasıyla Çözüldü. Ancak FIFA'nın Geçici Lisansı 2 Eylül'den Önce Vermeyeceği Açıklandı.

Trabzonspor'un kaleci Tony Sylva'ın transfer edilmesi için yaşadığı belirsizlik, FIFA'nın geçici lisans verme kararı almasıyla çözüldü. Ancak FIFA'nın geçici lisansı 2 Eylül'den önce vermeyeceği açıklandı.

Bordo mavili yönetimin, bonservis sorunu bir türlü çözülemeyen Senegalli kaleci Sylva için teklif ettiği, "geçici lisans" talebini değerlendiren FIFA yetkilileri, Trabzonspor'a cevap yazısı gönderdi. Yazıda, "2 Eylül tarihine kadar Lille Kulübü'yle Tony Sylva'nın bonservis sorununu çözmenizi bekleyeceğiz. Bu tarihe kadar transfer sorunu çözülmezse, futbolcunun Trabzonspor'da oynama isteği de dikkate alınarak geçici lisans çıkartılacak" denildi. Yöneticiler, bu yazı üzerine rahatladılar.

YENER:"LİLLE'LE GÖRÜŞÜYORUZ"

Genel Sekreter Hasan Yener, FIFA'nın verdiği kararın sevindirici olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Böyle bir karar çıkmasını bekliyorduk. Ancak biz FIFA'lık olmak istemiyoruz. Bu nedenle Lille kulübüyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Her ihtimale karşın geçici lisans talebinde bulunmuştuk. Sylva'nın bonservisini normal şartlarda alabilirsek, geçici lisans otomatik olarak ortadan kalkacak."

GÖKHAN KRAL OLMAK İSTİYOR

Öte yandan Trabzonspor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, yeni sezonda gol krallığı keyfini bir daha yaşamak istediğini söyledi. Bordo mavili forma altında önemli başarılara imza atacağına inandığını söyleyen Gökhan, şöyle dedi:

"Takım olarak çok iyiyiz. Her mevkide birçok kaliteli futbolcu var. Ben de kendimi bu büyük camiada, daha da geliştireceğime inanıyorum. Geçtiğimiz sezonlarda gol krallığını bir kez tatmıştım. Trabzonspor forması altında bu zevki tekrar yaşamak bana büyük mutluluk verecek."

JABİ AFFEDİLMEDİ

Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle birlikte kadro dışı bırakılan ve yeni sezon öncesi çalışmalarını Trabzon'da takımdan ayrı olarak sürdüren Gineli futbolcu Jabi, affedilmedi. Antrenör Cemil Canalioğlu nezaretinde Trabzon'da yapılan çalışmalardaki performansıyla dikkat çeken ve Canalioğlu'nun yönetime sunduğu raporda, "Takıma katılırsa katkı sağlayabilir" görüşünü savunduğu Jabi'yi Ersun Yanal'ın yeniden kadrosunda görmek istemediği öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor'un yeni transferi Nijeryalı Isaac Promise'nin gelişinin gelecek hafta pazartesi gününe ertelendiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title