Haberler

Konyasporlu Futbolculardan Kabe'de Selfie Eleştirisine Cevap

Güncelleme:

Selim ve Erdinç'in Kabe'de çektiği selfie'ye yerel bir gazeteci tepki gösterdi. Selim Ay, gazeteciye "Üzülme en hayırlı selfie bu" cevabını verdi.

Spor Toto Süper Lig'i 11. sırada 42 puanla tamamlayan Torku Konyaspor'da izine çıkan futbolculardan Selim Ay ve Erdinç Yavuz, Umre ziyaretine gitti.

"ALLAH HERKESE NASİP ETSİN"

Takım kaptanlarından Erdinç Yavuz ile Kabe'de selfie pozu veren Selim Ay, çekilen fotoğrafın birine, 'Allah herkese nasip etsin' diğer fotoğrafa da, 'Her zaman yan yana Allah ayırmasın' yazdı.

KABE'DE TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Başarılı savunma oyuncusu Selim Ay'ın Twitter hesabından fotoğrafları paylaşmasının ardından bir yerel gazetecinin, 'Maksat beraberlik göstermekse Kabe'de selfie yapmasanız da olurdu. Hoş olmamış' yazısı üzerine Selim Ay, "Üzülme en hayırlı selfie bu. İçki masası ya da eğlence yerlerinde mi yapılıyor sadece selfie ya da boş arkadaş muhabbetlerinde mi" şeklinde karşılık verdi.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Erdinç Yavuz Selim Ay Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (23)

Ugurumsirisdatli69@hotmail.com:

Sürerrrrr 10 numara Allah kabuletsinnn

34
1
yanıtYanıtla
POYRAZpoyraz4155@hotmail.com:

HELAL OLSUN ALLAH HELAL YOLDA KAZANDİĞİNİZ PARAYİ HER ZAMAN HELAL YOLDA HARCAMNİZİ NASİP ETSİN O GAZETECİYE KALSA BİR GECE KULUBUNDE YADA BARDA FOTO ÇEKTİRSENİZ DAHA ÇAĞDAŞ OLURSUNUZ

30
1
yanıtYanıtla
emre bckyeb.bocek@hotmail.com:

Muslumanlar çok iken ibadetin gösterisi ayıp karşılanıyordu ama suan belki birilerine örnek teşkil eder.. Bunda bi sakatlık yok fotoğraf sadece içki masadinda çekilmez

27
4
yanıtYanıtla
Ayhanayhan06gfb@hotmail.com:

Kabe-i muazzama gibi çok güzel bir yerde ibadet yapmak yerine fotoğraf çekmek ne kadar ayıp bir şey . Orada sadece dua ve ibadet makbuldür . Allah akıl fikir versin .

3
27
yanıtYanıtla
Kemalkodalakkemalkodalak81@gmail.com:

Cok guzel mevlam gidemiyenlerede nasipetsin. Allah cc. Kabuletsin herikinizide gözlerinden öpüyorum Hayırlı evlat yetisdirdigiicin anne ve babanizdanda mevlam razı olsun Allah'a emanet olun. Tekrar mevlam ziyaretinizi mubarekeylesin.

27
1
yanıtYanıtla
Davut turkermeyzıeudavut@hotmail.fr:

Allah kabul etsin kardeşlerim

27
1
yanıtYanıtla
kardeş doğrusöylera@hotmail.com:

Kardes Allah mübarek etsin. Birak onlar kendi selfiesini versinler. Seninki hem Allah katinda hemde kulu nazarinda daha makbuldur

26
1
yanıtYanıtla
SILVANpiereloti34@hotmail.com:

BUNLAR CENNETE GIDECEKLERSEBEN CEHHENEME KURBAN OLAYIM

4
23
yanıtYanıtla
Kemal hıldırkemalhildir@gmail.com:

Ibadet gizli olmalıdır derler. ..ama bu ülkenin Başbakanı cuma namazına medya ordusuyla gidiyorsa sizinde Kabe de selfie yapmanız çok tartisilmamali bence. ...

7
15
yanıtYanıtla
iwiaiwiaiwia@gmail.com:

Masallah umreden geldikten sonra. Birde somaya gidin sirf reklam olsun diye oraya gittiniz gönlünüz sizi oraya götürmedi çikariniz oraya götürdü allah kabul etsin islam niye bu hale geldi din değil ticaret şeklini aldi

2
20
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title