Haberler

T. Konyaspor-Galatasaray Maçında Küfür Eden Muhabir Maça Damga Vurdu

Güncelleme:

Torku Konyaspor-Galatasaray karşılaşmasında Melo'ya küfür ederken ekrana yansıyan foto muhabiri, taraftarların tepkisini çekti.

Son şampiyon Galatasaray, deplasmanda Torku Konyaspor'u 4-1 mağlup ederken, saha dışında yaşanan bir olay geceye damgasını vurdu. Karşılaşmada görev yapan foto muhabiri, karşılaşmanın 74. dakikasında Melo'ya küfür ederken ekranlara yansıdı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Bu olay, taraftarların büyük tepkisini çekerken sinirleri yatıştıran haber ise Galatasaray Medya ve İletişim Direktörü İskender Baydar'dan geldi. Baydar, Türkiye Spor Yazarları Derneği ile görüşmeleri sürdürdüklerini belirtirken şu ifadeleri kullandı:

"Konyaspor maçında Melo'ya küfür eden foto muhabiri hakkında gereğinin yapılması için harekete geçildi, kimsenin endişesi olmasın."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Torku Konyaspor İskender Baydar Felipe Melo Galatasaray Spor Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

'Karısını dövüyor' diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

"Karısını dövüyor" diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

Bakmadan Geçme

Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak?
Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

500

Yorumlar (24)

Hesap KitapMobil-IOS:

Melo bu ülkedeki en terbiyeli adam aslında. Ama yabancı olduğu için kızıyoruz ona. Biz yabancılardan daha ahlaksızca ve terbiyesizce hareket ediyoruz.

20
29
yanıtYanıtla
hüseyin:

herkesi melodan daha terbiyesiz görmek yuh yani yuh!bir de bunu beğenennlere yuh!

yanıt3
yanıt1
turkMobil-ANDROID:

kim bilir ne dediki karşılık verdi iyi yapmış

17
30
yanıtYanıtla
Kemal:

melo senin . . . . . . . . . . . . . . . ?

yanıt15
yanıt10
bjk:

peki melo nun federasyona türk oyuncalara herkese ettiği küfürler ne olacak. o zaman da bu melo yu şikayet ettini mi ve gereğini yaptınız mı

19
15
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Melo adam gibi adam. .

6
25
yanıtYanıtla
dadas_25:

Canlı yayında benimde dikkatimi çekti. Ee her zaman o mu edecek onada edecek biri çıkacak elbet. Ağzına sağlık gazeteci(!)

18
10
yanıtYanıtla
TAYYARE:

TÜRKİYE YE GELMİŞ GEÇMİŞ EN PİSLİK OYUNCU. ALLAH FENERİ EMREDEN KURTARDI. İNŞALLAH CİNCONDA KURTULUR.

17
9
yanıtYanıtla
Abuziitin bogazlikazakMobil-IOS:

Melonun giç sucu yok hep baskalari suclu, Allahtan fenerli degil simdiye idam edilmisti yorumcular tarafindan vah vah vahhh

11
13
yanıtYanıtla
cıvcıv:

fenerli bır muhabır.

17
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title