Haberler

    Beşiktaş, Juventuslu Hernanes'i Transfer Etmek İstiyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş, takımdan ayrılmak isteyen Jose Sosa'nın yerine Juventus forması giyen 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız Anderson Hernanes'i transfer etmek için temaslara başladı.

    Siyah-Beyazlılar, takımdaki geleceği yılan hikayesine dönen Jose Sosa'nın yerini doldurmak için temaslara başladı.

    İtalya Serie A ekibi Milan'a gitme konusunda ısrarını sürdüren ve Beşiktaş'ın yeni sezon hazırlıkları için yaptığı çalışmaların sadece bir bölümüne katılan Tangocu'nun, yeni sezonda takıma yararlı olamayacağını düşünen yönetim, Juventus'un Brezilyalı yıldızı Anderson Hernanes'in peşine düştü. Son şampiyon Juve'nin teknik direktörü Massimiliano Allegri'nin yeni sezondaki planları arasında yer almayan 31 yaşındaki orta alan oyuncusu için Kartal'ın, kulübüne, satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacağı bildirildi.

    AVRUPA'DA KALMAK İSTİYOR

    Fanatik Gazetesi'nin haberine göre kulübüyle 2 yıllık daha kontratı bulunmasına rağmen Allegri'nin aldığı bu karar sonrasında, yeni dönemde daha fazla görev yapabileceği bir takımın formasını giymeye sıcak bakan başarılı oyuncunun, tarafların anlaşması halinde İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Konuyla ilgili olarak İtalyan basınından Tutto Sport'un haberine göre, Çin ve Katar ekiplerinden de teklif alan Sambacı'nın, kariyerine Avrupa'da devam etmek için bu önerileri geri çevirdiği ifade edildi.

    BEŞİKTAŞ TRANSFERDE FAVORİ

    Bayer Leverkusen ve Benfica'nın da radarında yer alan Hernanes'in transferi konusunda Beşiktaş'ın favori olduğu yazılan haberde, başarılı futbolcunun geleceğiyle ilgili olarak kesin kararını yakın zaman içerisinde vereceği belirtildi. Geçen sezon Juventus formasıyla 24 lig maçına çıkan tecrübeli futbolcu, takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Massimiliano Allegri Anderson Hernanes Juventus Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title