Haberler

Sharapova, Porsche Tenis Turnuvası'nda Mücadele Edemeyecek

Dünyaca Ünlü Rus Tenisçi Maria Sharapova, Omzundaki Sakatlık Nedeniyle, 29 Eylül'de Başlayacak Olan Geleneksel Porsche Tenis Grand Prix'inde Mücadele Edemeyecek.

Dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, omzundaki sakatlık nedeniyle, 29 Eylül'de başlayacak olan geleneksel Porsche Tenis Grand Prix'inde mücadele edemeyecek.

Bayanlar dünya klasmanının 4 numaralı ismi olan Rus raket Maria Sharapova, sağ omzunda yaşadığı sakatlık nedeniyle, 29 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Almanya'nın Stuttgart kentinde yapılacak olan Porsche Tenis Grand Prix'inden çekildiğini açıkladı. Ünlü Rus tenisçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Stuttgart'taki turnuvada olacağımı umuyordum. Ancak sakatlığım nedeniyle burada mücadele edemeyeceğim. Sakatlığım geçmedi. Çok üzgünüm. En kısa zamanda kortlara dönmek için her şeyi yapacağım" dedi.

Sharapova, sakatlığı nedeniyle 3. turda elendiği Amerika Açık'tan beri hiçbir turnuvada boy gösterememişti. Sharapova'nın en erken, Kasım ayında Madrid'de düzenlenecek olan Sony Ericsson Tenis Turnuvası'nda kortlara dönmesi bekleniyor.

(ERS-ERS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title