Haberler

Özhan Canaydın Oyunu Kullandı

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Sarı-kırmızılı Kulübün Seçimli Olağan Genel Kurul'una Gelerek Oyunu Kullandı. Canaydın, Kulüpte Devamlılıkta Bir Kopukluk Olmayacağını Belirterek, Seçilecek Olan Yönetimin Yanında Olacağını Söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, sarı-kırmızılı kulübün Seçimli Olağan Genel Kurul'una gelerek oyunu kullandı. Canaydın, kulüpte devamlılıkta bir kopukluk olmayacağını belirterek, seçilecek olan yönetimin yanında olacağını söyledi.

Sarı-kırmızılı Kulübün Başkanı Özhan Canaydın, kongrenin ardından seçilen adaya görevini teslim edeceğini hatırlatarak, "İnşallah göreve gelecek yönetim daha iyi işler yapacak. Ben de her zaman tecrübeme istinaden çağırdıklarında onların yanında olacağım. Beraber bu görevi en üst noktaya çıkaracağız" dedi.

Kongreye katılımın iyi sayılabilecek bir düzeyde olduğu ifade eden Canaydın, "Çok fazla iddialı bir seçim olmamasına rağmen kongreye katılım fena değil. Daha önceki kongrelerde katılım 3 binleri geçmişti. Ancak bu kongrede çok büyük bir çekişme olmadığı için katılım o kongreler gibi olmayabilir" diye konuştu.

Galatasaray'ın hedeflerinin belli olduğunu söyleyen Canaydın, "Adnan Polat son iki senemde tam yetkili çalıştı. Olayların hepsine vakıf. Çok kısa zamanda planları, projeleri ve gündemini tespit edip sıralayıp ona göre hareket edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Her seçimde tepki oylarının olabileceğini söyleyen Canaydın, "Her dönem bu tip şeyler olmuştur ve sandıklardan beyaz oy çıkmıştır. Tepki olmuştur. Galatasaray'ın canlı bir genel kurulu vardır. O aktivitelerin içinde beyaz oy her zaman olmuştur" açıklamasında bulundu.

Bir basın mensubunun, "Başkan Adayı Adnan Polat'ın listesini nasıl buluyorsunuz" soruna Canaydın, "Gayet iyi buluyorum. Listede genç arkadaşlar, tecrübeli arkadaşlar, eski dönemde görev almış arkadaşlar, bizim dönemimizde görev almış arkadaşlar var. Demek ki devamlılıkta bir kopukluk olmayacak. Adaptasyonda bir gecikme olmayacak. Bunların hepsi Galatasaray'ın lehine. Bu nedenle gayet mutluyum" şeklinde cevap verdi.

(MFS-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title