Haberler

Orduspor'dan Hakem Tepkisi

Güncelleme:

Orduspor Başkan Yardımcısı Gürsoy, "Emeklere, alın terine herkes saygı duysun. Hakem faciaları Orduspor olarak canımıza tak etmiştir." dedi.

Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Murat Gürsoy, "Emeklere, alın terine herkes saygı duysun. Hakem faciaları Orduspor olarak canımıza tak etmiştir" dedi.

Gürsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu sahalarında oynadıkları ve golsüz berabere tamamlanan Kahramanmaraşspor maçının yardımcı hakemlerinden Serdar Akçer'e tepki göstererek, "Tüm yorumcular, futbolu bilen herkes hakem faciasını ortaya koyarak hakemin Orduspor'un hakkını nasıl yediğini, bunun hatadan öte bir şey olduğunu ortaya koymuştur" diye konuştu.

Türkiye'de her hafta futbolun değil hakemlerin konuşulduğunu savunan Gürsoy, şöyle devam etti:

"Bu maçta olanları hata olarak kabul etmiyoruz. Herkesi, tüm çevreleri çok dikkatli olmaya davet ediyoruz. Emeklere, alın terine herkes saygı duysun. Buradan bütün Türkiye hakem faciasını gördü. Hakem faciaları Orduspor olarak canımıza tak etmiştir. Goller iptal ediliyor, penaltılarımız verilmiyor. Türk futbolunun temiz olması için öncelikle hakemleri değil futbolu konuşmamız gerekir ama tüm Türkiye'de yaptığı haksızlıkla gündeme gelen hakemleri konuşuyoruz. Bu tür hakemlere Türk futbolundan el çektirilmelidir."

"Orduspor'un arkasında 2,5 milyon Ordulu var"

Mor-beyazlıların arkasında milyonların olduğunu belirten Gürsoy, şunları kaydetti:

"Orduspor camiası, arkasında 2,5 milyon Ordulunun olduğu, tarihi başarılarla dolu bir kulüptür. Sadece İstanbul'da 800 bin Ordulu hemşehrimiz yaşıyor. Önümüzde çok zorlu bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı var. Hakemleri değil futbolu konuşalım istiyoruz. Ligin sonu yaklaştıkça telafisi olmayan haftalara girdik. Sadece bizim değil tüm takımların hakkı yenmesin. Hakemlerden adil maç yönetmelerini bekliyoruz. Artık hakem hatalarına tahammülümüz kalmamıştır. Son dakikaya kadar kutsal mücadelemiz sürecek." - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Kahramanmaraşspor Serdar Akçer Orduspor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title